ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προηγήθηκε η Αλκή, ισοφάρισε ο Ολυμπιακός-Χαμένο πέναλτι για την Αθάνατη

Προηγήθηκε η Αλκή, ισοφάρισε ο Ολυμπιακός-Χαμένο πέναλτι για την Αθάνατη

Το πρώτο ημίχρονο του ματς Αλκή-Ολυμπιακός έληξε και το παιχνίδι είναι στο 1-1.

Η Αλκή ξεκίνησε καλύτερα το ματς, προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της και άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια του Μακφλουρί. Έτσι η ομάδα του Σάββα Δαμιανού πέτυχε τον σκοπό της που ήταν το γρήγορο γκολ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι όμως δεν κατάφεραν να κάνουν δύο τα γκολ τους αφού στο 23′ ο Χίντι έδιωξε δύσκολα το σουτ του Ντύλαν.

Ο Ολυμπιακός κάπου ανέβασε στροφές και στο 29ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κάστρο να μην μπορεί προ κενής εστίας να κάνει το 1-1 μιας και το σουτ του χτύπησε σε σώμα αμυνομένου.

Στο 32′ ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους καθώς έγινε η παράλληλη σέντρα στην περιοχή της Αλκής και ο Κάστρο με πλασέ έφερε το ματε στα ίσα. Ακόμη μια καλή ευκαιρία για τους μαυροπράσινους στο 40΄με τον Πάρντο να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Τριμπό.

Στο 42′ η Αλκή κέρδισε πέναλτι σε παράβαση του Πολίτσι πάνω στον Χαμντί όμως ο Φαμπρίτσιο έστειλε την μπάλα από τα 11 βήματα στην αγκαλιά του Χίντι.

Έτσι το πρώτο μέρος έκλεισε με το σκορ να είναι στο 1-1.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top