ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο για κλοπές σε αυτοκίνητα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο για κλοπές σε αυτοκίνητα

Συντονισμένη επιχείρηση για σύλληψη 22χρονου από την Αστυνομία. Εντοπίστηκαν κλοπιμαία στο σπίτι του.

Συνελήφθη το Σάββατο 10/3 βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 22χρονος κάτοικος Λευκωσίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από μέλη του ΤΑΕ σε περιοχή της Λευκωσίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών από αυτοκίνητα.

Ο 22χρονος, η περιγραφή του οποίου ανταποκρινόταν σε αυτή που είχε στην κατοχή της η Αστυνομία εντοπίστηκε στην πιο πάνω περιοχή  και ανακόπηκε για εξακρίβωση της ταυτότητάς του.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, καθώς και χαρτοφύλακας ο οποίος είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίος από αυτοκίνητο.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE