ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέτρησε το γκολ, στον αέρα η τύχη του ντέρμπι! Τι προβλέπουν για απειλές (pics)

Μέτρησε το γκολ, στον αέρα η τύχη του ντέρμπι! Τι προβλέπουν για απειλές (pics)

Νέα ανατροπή δεδομένων στην Τούμπα, μύλος με την τελική έκβαση του αγώνα. Τι αναφέρει ο Κομίνης, ποια είναι η επίσημη θέση της ΑΕΚ.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Γιώργος Κομίνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, περίπου δύο ώρες μετά τη φάση που τίναξε το παιχνίδι στον αέρα, στο 90 λεπτό του και αφορούσε το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι, ωστόσο ακύρωσε ο διαιτητής έπειτα από συνεννόηση με τον βοηθό του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ρέφερι της αναμέτρησης άλλαξε την απόφασή του εντός των αποδυτηρίων και έπειτα από τις διαβουλεύσεις που έγιναν και αποφάσισε να μετρήσει το γκολ του ΠΑΟΚ, αναφέροντας μάλιστα ότι ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε έπειτα από άρνηση της ΑΕΚ να βγει ξανά στο γήπεδο, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Από την πλευρά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αυτό που τονίστηκε ήταν ότι στην πραγματικότητα αιτία της διακοπής ήταν η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και το κλίμα τρομοκρατίας που επικαλέστηκε από την πλευρά της στις διαβουλεύσεις που ακολούθησαν. «Σε ματς με πιστόλια και μπράβους εμείς δεν συμμετέχουμε», ήταν η θέση της Ένωσης.

Τι προβλέπουν τα άρθρα για απειλές

Συγκεκριμένα, στις καταγγελίες της η ΑΕΚ έκανε λόγω για απειλή του Ιβάν Σαββίδη προς τον Κομίνη («είσαι νεκρός»), οπλοφορία εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και επίθεση στον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλη Δημητριάδη. Τα άρθρα του ΚΑΠ για απειλές (19 και 20) συγκεκριμένα αναφέρουν:

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στον αέρα το πρωτάθλημα, εξετάζεται η διακοπή του!

Φοβερή ατάκα Λυμπερόπουλου στους παίκτες του ΠΑΟΚ για το γκολ του Βαρέλα!

Το καυστικό σχόλιο του Καραπαπά για όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας (pic)

 

 

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Στην απόφαση για τη μη άσκηση ποινικής δίωξης στον Μιχάλη Κατσουνωτού προχώρησε η Νομική Υπηρεσία, προκαλώντας την αντίδραση Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top