ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ : Υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές ο πατέρας

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ : Υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές ο πατέρας

Υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 18 Απριλίου ο πατέρας του άτυχου βρέφους.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αποφάσισε την Δευτέρα (12/3) πως ο 29χρονος Ρουμάνος, πατέρας του βρέφους που έχασε τη ζωή του από κρανιοεγκεφαλική κάκωση στις 22 Φεβρουαρίου, θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 18 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πατέρας δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του. Έτσι εντός της ημέρας θα μεταφερθεί στις Κεντρικές Φυλακές ως υπόδικος.

Θυμίζουμε πως το δικαστήριο παρέπεμψε τους δυο Ρουμάνους γονείς σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Πάφου μετά απο απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα για ποινική διωξή τους. 

Να σημειώσουμε πως ο πατέρας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά παράβαση του άρθρου 205 του ποινικού κώδικα που επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και δια βίου και της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, σύμφωνα με το άρθρο 210 του ποινικού κώδικα Κεφ. 154.

Η μητέρα του βρέφους αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης πράξης κατά παράβαση του άρθρου 210 του ποινικού κώδικα.  Η 29χρονη αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την 18η Απριλίου υπό περιοριστικούς όρους.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top