ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Έλλειψη έρωτα’ οδήγησε τον 61χρονο στην κτηνοβασία - VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Έλλειψη έρωτα’ οδήγησε τον 61χρονο στην κτηνοβασία - VIDEO

Η έλλειψη έρωτα οδήγησε τον 61χρονο στην κτηνοβασία. Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος του Κόμματος για την Ευημερία των Ζώων, Κυριάκος Κυριάκου.

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» με την δημοσιογράφο Κατερίνα Χριστοφίδου, είπε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του ο 61χρονος που παραδέχθηκε την κτηνοβασία, είχε σώας τας φρένας και ο ίδιος απέδωσε την αποτρόπαια πράξη του στην ‘έλλειψη έρωτα’.

Ακολούθως, ο κ. Κυριάκου υπέβαλε σχετικό ερώτημα στον καταρτισμένο ψυχίατρο Θάνο Ασκητή (συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης στην εκπομπή). Ο κ. Ασκητής απέδωσε την πράξη του 61χρονου σε σεξουαλική διαστροφή ή παρέκκλιση.

Εξήγησε προηγουμένως ότι παλαιότερα οι αντιλήψεις ήταν διαφορετικές, αποδίδοντας το στη σύνδεση που είχαν παλιότερα οι άνθρωποι με τα ζώα. Ωστόσο, κάθε άλλο παρά έδωσε ελαφρυντικά γι΄ αυτή την πράξη.

Δείτε το οπτικό υλικό:

https://www.youtube.com/watch?v=B_pwO1xJ5MY&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE