ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια 13χρονης- Αγνοείται από το πρωί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια 13χρονης- Αγνοείται από το πρωί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι συγγενείς 13χρονης η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Τρίτης 13/3. Μη έχοντας άλλη επιλογή ενημέρωσαν την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό της.

Η Αστυνομία Κύπρου ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό της ΠΛΑΜΕΝΑ ΜΠΟΤΡΟΥΣ, 13 ετών, η οποία ελλείπει από το σπίτι της σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, από το πρωί της 13ης Μαρτίου 2018.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως μέτριας προς ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ. περίπου, με σκούρα καστανά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς, στο τηλέφωνο 22-607140, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Σε μια από τις πιο πυκνές διπλωματικά περιόδους των τελευταίων ετών εισέρχεται το Κυπριακό, με την προσωπική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να ετοιμάζεται για την καθοδική της επίσκεψη στον νησί στις αρχές Δεκεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE