Νέο ζευγάρι στην Ελληνική Showbiz! Παρουσίασε στο Facebook την νέα του αγαπημένη

Νέο ζευγάρι στην Ελληνική Showbiz! Παρουσίασε στο Facebook την νέα του αγαπημένη

Ανανεωμένος και ερωτευμένος είναι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ δεν δίστασε να συστήσει στους διαδικτυακούς του φίλου τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά, την Χριστίνα.

«Έχω καιρό να ποστάρω. Μου έκλεισε το Facebook το δεύτερο λογαριασμό μου, και έχασα 5000 φιλαράκια. Τεσπα, στη φώτο με τη Χριστίνα, η οποία μου έχει σταθεί σα λαμπάδα, είμαι ήρεμος , μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γενικά όλα καλά» , έγραψε στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας.

 

 

Aπό peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

Tις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, υπό το φως των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων, ανέλυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στη διάρκεια ομιλίας του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο Ζάγκρεμπ, της Κροατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE