Ο Δώρος εξομολογήθηκε τι έκανε με τον πρώην της πρώην αγαπημένης του - VIDEO

Ο Δώρος εξομολογήθηκε τι έκανε με τον πρώην της πρώην αγαπημένης του - VIDEO

O Δώρος Παναγίδης δεν δίστασε να εξομολογηθεί την συμπεριφορά του σε πρώην σχέση του, προκειμένου να εξηγήσει πώς είναι ο χαρακτήρας του. 

Ο Κύπριος παίκτης έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του "Power of Love". Το παρουσιάστικό του, ο χαρακτήρας του, αλλά και το φλερτ του με την Αθηνά έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. 

Η Αθηνά και ο Δώρος είχαν μια μικρή διαφωνία με αφορμή μια διαχυτική αγκαλιά που έγινε στο Σωκράτη.

Ο Δώρος μίλησε με την Στέλλα για το συμβάν, που τον έκανε να φύγει από το σπίτι στο γυναικών, με την Αθηνά να ψάχνει που είναι.

Ο Δώρος Παναγίδης ενοχλήθηκε και θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους, δεν δίστασε να εξηγήσει πώς συμπεριφερόταν στο παρελθόν, σε παλαιότερες σχέσεις του. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε: "Είμαι πάρα πολύ cool άτομα. Με την πρώην μου, έρχόταν ένας πρώην της σπίτι μας..."

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video του gossiptv:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=qgENAyAcaQU

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE