Επιτέλους παραδέχθηκε ότι είναι ερωτευμένη η Κύπρια επώνυμη!

Επιτέλους παραδέχθηκε ότι είναι ερωτευμένη η Κύπρια επώνυμη!

Την καλύτερή της φάση διανύει στα προσωπικά της η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία παραδέχθηκε για πρώτη φορά στον Νίκο Κοκλώνη και την εκπομπή «Celebrity Travel» ότι είναι ερωτευμένη.

Η ηθοποιός ταξίδεψε για τις ανάγκες της εκπομπής μέχρι την Κούβα, μαζί με τον Μάνο Γαβρά όπου εντελώς... "τυχαία" συνάντησαν και τον Κωστή Μαραβέγια.

 «Ναι είμαι πολύ ερωτευμένη. Είναι πολύ χαρούμενη περίοδος για εμένα η περίοδος αυτή» δήλωσε.

Ερωτηθείσα για την… παρέα που κάνει με τον Κωστή Μαραβέγια, η ηθοποιός απάντησε: «Θεωρώ πραγματικά ότι είναι από τους πιο χαρισματικούς, ταλαντούχους και φωτεινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι πολύ μεγάλο δώρο και αξία για οποιονδήποτε μπορεί να έχει τον Κωστή στη ζωή του».

Σημειώνεται πως η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας δεν έχουν παραδεχθεί δημόσια ότι είναι ζευγάρι, παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς και παρά τις κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE