ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ντουβεντρού σέρβιρε, η Αλκή έπινε-Μεγάλη νίκη και βήμα παραμονής

Ο Ντουβεντρού σέρβιρε, η Αλκή έπινε-Μεγάλη νίκη και βήμα παραμονής

Η Αλκή ήταν η μεγάλη νικήτρια στον αγώνα κόντρα στην Πάφο με σκορ 3-0. Ντιακιτέ, Μπιλάλ και Μακφλουρί τα γκολ, άλμα παραμονής για την ομάδα του Σάββα Δαμιανού.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε και φάνηκε πως οι ευκαιρίες θα ήταν λιγοστές. Όπερ και εγένετο καθώς δεν είχαμε και το καλύτερο θέαμα και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη.

Να σημειώσουμε πως στο 5ο λεπτό η Αλκή προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή μιας και ο Ιτούα δεν μπορούσε να συνεχίσει. Στο γήπεδο πέρασε ο Λοϊζίδης.

Η Πάφος πήγε να ανεβεί λίγο προς τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου όμως η Αλκή απειλούσε με τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς της.

Εν τέλει στο 43′ άνοιξε το σκορ η Αλκή με την δυνατή κεφαλιά του Ντιακιτέ να καταλήγει στα δίχτυα του Κόπριβετς.

Το πρώτο μέρος δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας και η Αλκή σε κομβικό σημείο έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε… με γκολ από τα αποδυτήρια. Στο 48′ η Αλκή έκανε δύο τα τέρματά της μιας και ο Ντουβεντρού τροφοδότησε τον Μπιλάλ που πλάσαρε έυστοχα τον Κόπριβετς και έκανε το 2-0.

Με αυτό το γκολ έδειξαν να λύνονται τα πόδια των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων που προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τα λάθη της άμυνας της ομάδας της Πάφου, μιας άμυνας που πελαγοδρομούσε.

Αποτέλεσμα αυτής της πίεσης ήταν και το 3-0 που ήρθε στο 61ο λεπτό. Ο Ντουβεντρού πίεσε και έκλεψε από τον Πογιέτ, έδωσε έτοιμο γκολ στον Μακφλουρί ο οποίος προ κενής εστίας ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Τα λεπτά κυλούσαν και οι δύο ομάδες δεν έδειξαν διάθεση να γίνουν απειλητικές. Η Πάφος έψαχνε ένα γκολ για να μειώσει ενώ η Αλκή να διατηρήσει το υπέρ της 3-0.

Με αυτά και αυτά πατήσαμε στο 80ο λεπτό του αγώνα με την εικόνα να μην αλλάζει. Τυπικής διαδικασίας τα τελευταία λεπτά, το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η Αλκή πήρε μια σπουδαία νίκη με τελικό σκορ 3-0.

Η Αλκή στην επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί κόντρα στην Δόξα στο Μακάρειο, ενώ η Πάφος θα ταξιδέψει επίσης στο Μακάρειο για να παίξει ενάντια στον Ολυμπιακό.

Όλα αυτά μετά την διακοπή που έχουμε ελέω Εθνικών ομάδων.

Οι εντεκάδες

Αλκή: Πάρντο, Ντουβεντρού, Ν΄Γκομό, Χαρής, Τιγκρουτζιά (Πιερατσί 77΄), Ιτούα (Λοϊζίδης 5΄), Μαφλερί, Φαμπρίτσιο, Μπιλάλ (Ρούκα72΄) , Ντιακιτέ, Ολομπάρντ

Πάφος FC: Κόπριβετς, Πογέτ, Ταραβέλ, Γκουλόν (Ντόβπνια 66), Κομπανί, Γιάνζα, Φυλακτού, Μοστέφα (Ρογκουλιτς 55′), Μπρούλς, Μπεριγκό, Σικόρσκι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top