ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Δολοφονικό' παρκάρισμα- Δεν βάζουμε μυαλό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Δολοφονικό' παρκάρισμα- Δεν βάζουμε μυαλό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γνωστό το πρόβλημα στη λεωφόρο Ομονοίας με τη στάθμευση των αυτοκινήτων, που εκτός από την κυκλοφοριακή συμφόρηση, δημιουργεί και σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια τόσο των οδηγών, όσο και για τους πεζούς.

Πάει καιρός να σχολιάσει ο υποφαινόμενος φωτογραφία από την ομάδα του Facebook, “ Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας”, αφού η συμπεριφορά αριθμού συμπολιτών μας τείνει να γίνει κανόνας, αφού οι δημοσιεύσεις με σταθμεύσεις σε χώρους αναπήρων, στάθμευση σε πεζοδρόμια και σε στροφές, δημοσιεύονται καθημερινά.

Ένας συμπολίτης μας όμως, έκανε κάτι ξεχωριστό, με την αρνητική έννοια, θέτοντας σε θανάσιμο κίνδυνο την ασφάλεια πεζών, λες και προσπάθησε να παραβιάσει κάθε σημείο του κώδικα οδικής κυκλοφορίας που σχετίζεται με τη στάθμευση.

Στάθμευσε λοιπόν το αυτοκίνητο του, πάνω ακριβός σε διάβαση, κλείνοντας ταυτόχρονα την ράμπα για τροχοκαθίσματα και ταυτόχρονα κόβοντας την πορεία των τυφλών συμπολιτών μας που χρησιμοποιούν τις κίτρινες πλάκες με ανάγλυφες γραμμές στο πεζοδρόμιο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όπως θα προσέξετε και στη φωτογραφία, τα λευκά βέλη στην άσφαλτο που δείχνουν την πορεία κυκλοφορίας των οχημάτων, μαρτυρούν ότι συμπολίτης μας στάθμευσε και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πολύ καλά την λεωφόρο Ομονοίας , πρόκειται για μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, με σπίτια με οικογένειες, σχολεία και πάρκα.

Θα σκοτώσουμε κανένα μωρό και μετά να δούμε αν “ μα δυο λεπτά πάρκαρα και φεύγω”.

Δείτε τη φωτογραφία:

Χ. Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top