ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες κύριε Πέτεφ…

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες κύριε Πέτεφ…

Ο Ιβάιλο Πέτεφ για άλλη μια φορά και μετά από άλλη μια αποτυχία της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα κατάφερε με τις τοποθετήσεις και τις προσεγγίσεις του να στρέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας προς τα πάνω του…

Απ’ τον καιρό που η Ομόνοια άρχισε να «χάνει» τον δρόμο της, ο Βούλγαρος κόουτς βρίσκει τη λύση να τα «χώνει» και να τα βάζει με τους παίκτες του και να τους στοχοποιεί, κάτι που πραγματικά δεν ξέρουμε που αποσκοπεί και αν κρίνουμε εκ των αποτελεσμάτων του «τριφυλλιού» τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι έχει επηρεάσει για τα καλά την ομαλή λειτουργία της ομάδας του.

Μετά την αποδέσμευση του Πάμπου Χριστοδούλου, ο κόουτς κλήθηκε να κάτσει στον πάγκο της Ομόνοιας μεσούσης της χρονιάς και είχε την ευθύνη να κάνει τους «πράσινους» να θυμίσουν στα μάτια των φιλάθλων της, ξανά ομάδα.

Nαι είναι κοινός παραδεκτό ότι στις πρώτες μέρες που ανέλαβε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας ο Πέτεφ μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση στο «Ηλίας Πούλλος» και στα πρώτα παιχνίδια αν εξαιρέσουμε το ματς με Εθνικό και Απόλλωνα, ο Βούλγαρος κατάφερε να αναπτερώσει τις ελπίδες για κάτι θετικό τη φετινή σεζόν.

Όταν ανέλαβε την Ομόνοια ο Πέτεφ δήλωνε αρκετά ευχαριστημένος από το ρόστερ του (χτίστηκε επί εποχή Πάμπου Χριστοδούλου) και μάλιστα ζήτησε επιτακτικά να μην αποχωρήσει κάποιος παίκτης από την ομάδα και ήταν ικανοποιημένος από το έμψυχο υλικό που είχε στη διάθεση του.

Φυσικά στην πρώτη μεγάλη αποτυχία της Ομόνοιας με τη Δόξα στο κύπελλο τα πάντα άλλαξαν και ήρθαν «τούμπα» από τον Βούλγαρο τεχνικό, ο οποίος αναίρεσε όλα αυτά που έλεγε τον Ιανούαριο και παίκτες που ήταν βασικά γρανάζια στο «τριφύλλι», όπως οι Λόπες, Μαργκάσα, Σοάρες, να μένουν εκτός ομάδας στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και ενώ η Ομόνοια κυνηγούσε και ήταν μέσα στον στόχο της Ευρώπης.

Το αν ήταν σωστή ή λανθασμένη, η απόφαση να απομακρυνθούν οι τρεις Πορτογάλοι αυτό έπρεπε ο Βούλγαρος κόουτς να ανοίξει το στόμα του και να τεκμηριώσει την θέση του για την κίνηση και την απόφαση του αυτή.

Κεφάλαιο παραμονής…

Μπορεί η παρούσα διοίκηση του Αντώνη Τζιωνή (θα αποχωρήσει σε ένα μήνα) να στήριξε την παραμονή του Βούλγαρου τεχνικού στον πάγκο της Ομόνοιας, όμως δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παραμονή του σε αυτόν για του χρόνου με το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα εκλεγεί.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Βούλγαρος προϋπόθετε αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση που η Ομόνοια θα έβγαινε Ευρώπη, όμως το ενδεχόμενο της αποτυχίας είναι ορατό και έστω κι αν δηλώνει σίγουρος ο Πέτεφ ότι θα είναι και του χρόνου στην Ομόνοια, αυτό δεν ισχύει με το μέλλον του να θεωρείται αβέβαιο.

Διαβάστε κι αυτό:Προβληματισμός με Πέτεφ! Κρίσιμες οι επόμενες ώρες…

Απειθαρχία στα αποδυτήρια και… εντάσεις

Το μόνο που έχει να κάνει ο Πέτεφ στα εναπομείναντα επτά παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι να σκεφτεί πολύ καλά τις καταστάσεις που περνάει το «τριφύλλι» και να βελτιώσει τα πράγματα στα αποδυτήρια κι αν μη τι άλλο η Ομόνοια να δείξει έστω και χωρίς στόχους εικόνα ομάδας που παλεύει στο γήπεδο.

Φυσικά τα αποδυτήρια της Ομόνοιας για να λέμε και την ωμή αλήθεια μύριζαν «μπαρούτι» πριν από την αποχώρηση του Πάμπου Χριστοδούλου και στο «Ηλίας Πούλλος» υπήρχαν πριν από τον Πέτεφ ίντριγκες, τσακωμοί, απομακρύνσεις ποδοσφαιριστών στοιχεία τα οποία έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο χάος  στο «τριφύλλι» 

Διαβάστε κι αυτό: Απο Μεσσίας σε αποδιοπομπαίο τράγο (οι λόγοι της αποτυχίας του Πάμπου)

Ο Βούλγαρος κόουτς κατά την άποψη μας από την μέρα που ανέλαβε τον Λευκωσιάτικο σύλλογο, προσπάθησε και προσπαθεί να βάλει μια τάξη, αλλά η απειθαρχία στα αποδυτήρια (προϋπήρχε) και τα μέτωπα που ανοίγουν συνεχώς, κάνουν το έργο του ακόμη δυσκολότερο με την κατάσταση στην Ομόνοια να μοιάζει με μια λέξη ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΗ.

Ο Πέτεφ προσπαθεί να βάλει ένα ΤΕΛΟΣ στην κατρακύλα της Ομόνοιας, άλλα όταν κάθε βδομάδα σχεδόν υπάρχουν κόντρες και κρούσματα απειθαρχίας (βλ. Κανού και Καντέ) δεν τον αφήνουν να δουλέψει όπως θα ήθελε και ο ίδιο με ηρεμία, με αποτέλεσμα μετά από κάθε ήττα να ξεσπά.

Τέλος όμως μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το εύλογο ερώτημα. Μήπως το ότι η Ομόνοια έφτασε σε αυτή την μοίρα και κατάσταση να «φταίει» και ο Πέτεφ; Η απάντηση είναι ότι έχουν βάλει όλοι το χεράκι τους για το φετινό πράσινο «ναυάγιο»…

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top