ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταπεινώθηκε αλλά…. δεν είναι όλα μαύρα!

Ταπεινώθηκε αλλά…. δεν είναι όλα μαύρα!

Του Αντρέα Μιχαήλ,

ΑΠΟΕΛ ώρα μηδέν! Δεύτερη τεσσάρα από τον Απόλλωνα και τα δυο αυτά αποτελέσματα σημαίνουν πολλά για το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια τα τελευταία εικοσιτετράωρα και δεν θέλω να γίνω γραφικός. Θέλω να βάλω μια νέα άποψη και αντίληψη για τον φετινό ΑΠΟΕΛ και κυρίως το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Είναι πλέον κοινός αποδεκτό ότι ο Απόλλωνας έχει καλύτερη ομάδα από το ΑΠΟΕΛ την φετινή χρονιά. Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά ακούστηκε και από τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ τον κ.Δώνη αλλά και από τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας τον κ.Πετεβίνο.  Είναι σε μια ποιο πλεονεκτική θέση η ομάδα της Λεμεσού αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κάνει μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Τίποτα δεν τελείωσε πλέον, η μπάλα είναι στα χέρια του Απόλλωνα απομένει να δούμε αν μπορεί να την κρατήσει μέχρι τέλους.

Περνάμε λοιπόν σε ένα κύριο θέμα στο όλο οικοδόμημα που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορεί να είναι άλλο από τον απαιτητικό  κόσμο της ομάδας που τα θέλει όλα! Και όταν λέμε όλα σημαίνει όλα! Έτσι έμαθαν μετά και τα τελευταία χρόνια και όλες τις διακρίσεις της ομάδας σε Κύπρο και εξωτερικό. Με την πρώτη ευκαιρία και τα τελευταία  ανεπιτυχή αποτελέσματα ξεκίνησαν δικαιωματικά οι μουρμούρες. Κατά παντού οι επιθέσεις σε προπονητή, παίχτες και διοίκηση.

Λοιπόν αρχικά για τον κ.Δώνη αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η ομάδα πλέον έχει χάσει την δύναμη και την εκρηκτικότητα που έβγαζε στο προηγούμενα παιχνίδια. Θέματα τακτικής και λάθος επιλογής ποδοσφαιριστών έγιναν και πάντα θα γίνονται από όλους. Το μεγαλύτερο λάθος του κ.Δώνη είναι η μη σωστή αντικατάσταση του Πιέρου και τα 3 οκταροδεκάρια που είναι στην ομάδα και προσπαθεί να τους χωρέσει στην εντεκάδα.

Τα προβλήματα των τραυματισμών και ότι ο ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή έχει (5)! βασικούς ποδοσφαιριστές παροπλισμένους  όπως Βάτερμαν, Ρουέδα, Μιλάνοφ, Βινίσιους και Εφραίμ κόστισαν πολύ στην ομάδα που ψυχομαχούσε για τα τρίποντα!

Απ’ εκεί και πέρα. ‘Ήρθε κανείς να παρατηρήσει λίγο το ημερολόγιο και να δει που ήμαστε τι πέρασαν αυτοί οι ποδοσφαιριστές και πόσα χιλιόμετρα ‘κατάπιαν’ από την αρχή της σεζόν; Αναλογίστηκε κανείς σε τι χάλι παρέλαβε την ομάδα ο Δώνης; Κανείς δεν θυμάται επειδή στην Γερμανία με την Ντόρτμουντ ήταν όλα καλά όπως και στο ΓΣΠ, μετά το τέλος των ομίλων όλοι ήταν χαρούμενοι επειδή η ομάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων!

Λάθος όμως κύριοι….

Τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ βγάζει κούραση από τον Μάρτη και μετά. Γιατί δεν έγιναν οι σωστές μεταγραφές, ο σωστός προγραμματισμός οι σωστές επιλογές; Κάποια φορά να αναλαμβάνεις και λίγο τις ευθύνες σου είναι καλό και όχι μόνο να διώχνεις και να φέρνεις προπονητές.

Δεν μπορούμε να μην σταθούμε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Μετά και το μέτρο της ΚΟΠ, είδαμε να χάνεται από τα γήπεδα ο κόσμος και αυτό είναι λυπηρό. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, απέδειξε ουκ ο λίγες φόρες ότι με την παρουσία του μπορεί να αποτελέσει τον 13ο παίχτη της ομάδας και να σπρώξει την ομάδα για την νίκη. Έχασε και από εδώ και αυτή είναι η κατάληξη.

Καλύτερος ο φετινός Απόλλωνας με διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα και δεν ξεγράφεις εύκολα ένα τέτοιο αντίπαλο. Και για να κλείσω και επειδή ο ΑΠΟΕΛ ταπεινώθηκε, οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα δένονται εδώ θα φανεί ο χαρακτήρας της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top