ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Μίλησε’ η νεκροτομή του νεκρού βρέφους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Μίλησε’ η νεκροτομή του νεκρού βρέφους

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου νεογνού που εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου(17/03) σε νάιλον σακούλα στον χώρο διαμονής της 26χρονης μητέρας του από το Νεπάλ, έριξε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Την νεκροτομή στο άτυχο κοριτσάκι διενέργησε το πρωί της Τρίτης (20/03) η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, η οποία ωστόσο αρνήθηκε να προβεί σε οποιεσδήποτε δηλώσεις.

Σύμφωνα , πάντως, με αστυνομικές πηγές της ιστοσελίδας μας, το άτυχο νεογνό προκαταρτικά φαίνεται πως γεννήθηκε νεκρό. Εδώ να σημειωθεί ότι το ιατροδικαστικό πόρισμα έχει δοθεί στην Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ξεκαθαρίζει αν γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό το κοριτσάκι - Ήταν σε νάιλον σακούλα

Τα ερωτήματα που είχαν εγερθεί από την πρώτη στιγμή είναι αν το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό ή ακόμη η μητέρα του το γέννησε ή το απέβαλε.

Να σημειώσουμε πως η νεκροτομή διήρκεσε σχεδόν πέντε ώρες, ενώ έχουν παρθεί δείγματα για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top