ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο 37χρονος Γεωργίου - Ζητά βοήθεια η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Καταζητείται ο 37χρονος Γεωργίου - Ζητά βοήθεια η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία Κύπρου ζητά εκ νέου τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό του Σωτήρη Γεωργίου Καμμούγιαρου, 37 ετών από τη Λεμεσό.

Eναντίον του  37χρονου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο, κλοπής αυτοκινήτου και κλοπής πινακίδων εγγραφής οχήματος, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, μεταξύ των ημερομηνιών 3 και 12 Φεβρουαρίου 2018.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.