ΕΛΛΑΔΑ: Σοβαρό τροχαίο για πρώην υπουργό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Σοβαρό τροχαίο για πρώην υπουργό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο χειρουργείο μπαίνει ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης 20/3. 

 

Ο κ. Βουλγαράκης περπατούσε στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στο ρεύμα προς Βασιλέως Κωνσταντίνου, έξω από το Ζάππειο. Στην προσπάθειά του να διασχίσει το δρόμο για να περάσει απέναντι, ένα όχημα τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε στο πόδι.

Ο πρώην υπουργός μεταφέρθηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, όπου διαγνώστηκε με ανοικτό επιλεγμένο κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κλινικής πραγματοποιήθηκε πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος και στην συνέχεια οδηγήθηκε στο χειρουργείο προς αποκατάσταση.

Ο κ. Βουλγαράκης, ήταν μέλος της Κεντρικής επιτροπής της ΝΔ από το 1986 ως και το 2010.

Εκλέχτηκε Βουλευτής στην Α Αθηνών τον Ιούνιο του 1989 και έκτοτε εκλεγόταν συνεχώς σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις ως το 2009.

Ως Βουλευτής υπήρξε Γραμματέας της Βουλής (1997-1999), μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης (1999-2003) και αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος (2000-2004).

Διατέλεσε επίσης, Υφυπουργός Περιβάλλοντος στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη (1992-1993), Υπουργός Δημόσιας Τάξης (2004-2006) , Υπουργός Πολιτισμού (2006- 2007) και Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου (2007-2008) στις κυβερνήσεις Κώστα Καραμανλή. 
Απο Protothema.gr
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE