ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην αναμονή για την απόφαση Δώνη

Στην αναμονή για την απόφαση Δώνη

Μέρα εξελίξεων αναμένετε στον ΑΠΟΕΛ. Μετά και χθεσινά δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φαίνεται όλο και πιο κοντά η απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων. Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δώνη είναι ο Μπρούνο Μπαλταζάρ που είχε και πέρασμα από την ΑΕΛ. Χωρίς να είναι κάτι επίσημο ακόμα και όλα να είναι ρευστά.

Μετά και τις συνεδρίες που είχε την Δευτέρα και την Τρίτη η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη φαίνεται ότι μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα αν όχι και σήμερα αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση για το τιμόνι της ομάδας. Μεγάλες πιθανότητες έχει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας ο Πορτογάλος τεχνικός Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος χθες μάλιστα θεάθηκε και στην Λευκωσία χωρίς μάλιστα να σημαίνει ότι ήρθε για επαφές.

Ο Γιώργος Δώνης αυτή την στιγμή απουσιάζει από το νησί μας λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος για τα φιλικά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μερικά από τα μέλη της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ είχαν εκφράσει τον προβληματισμό τους προς το πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού όμως ο Πρόδρομος Πετρίδης στήριζε το έργο του. Μετά και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας και την δεύτερη τεσσάρα από τον Απόλλωνα την Κυριακή ο ισχυρός άντρας των γαλαζοκιτρίνων φαίνεται να έχασε και αυτός την πίστη του προς το πρόσωπο του Δώνη.

Πάντως εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΑΠΟΕΛ για το τι μέλλει γενέσθαι στο πάγκο της ομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση θα μελετήσει και θα πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση, με γνώμονα το καλό της ομάδας. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και όποιος και αν είναι στον πάγκο της ομάδας πρέπει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:Σφραγίζεται η αλλαγή της σκυτάλης!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top