ΑΓΓΛΙΑ: Ο 21χρονος της League One που πήρε κυπριακή υπηκοότητα και κλήθηκε Εθνική!

ΑΓΓΛΙΑ: Ο 21χρονος της League One που πήρε κυπριακή υπηκοότητα και κλήθηκε Εθνική!

Αγγλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για τον Χάρη Κυπριανού, ο οποίος είναι στις κλήσεις της Εθνικής Κύπρου για την ομάδα κάτω των 21.

Αναφέρουν πως οι καλές του εμφανίσεις επικυρώθηκαν με μια κλήση στην Εθνική ομάδα της Κύπρου (των Ελπίδων) και πως είναι με την αποστολή στην Ουγγαρία για τον εκτός έδρας αγώνα με την ομώνυμη και αντίστοιχη Εθνική, ενώ στην συνέχεια η Κύπρος υποδέχεται την Σουηδία.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει με την Κύπρο ελέω της καταγωγής των παππούδων του που γεννήθηκαν στο νησί μας και επίσης παραθέτει τα στατιστικά του με την ομάδα του SOUTHEND United.

Ο νεαρός Χάρης Κυπριανού απέκτησε πρόσφατα την κυπριακή υπηκοότητα ενώ αγωνίζεται ως συμπαίκτης με τον επίσης Κύπρο, Τζέισον Δημητρίου.

Την φετινή σεζόν μετράει 9 συμμετοχές με την φανέλα της Σάουθεντ και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στην κατηγορία.

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ