ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισόπαλη χωρίς τέρματα η Εθνική μας, αρκετές δοκιμές από τον Ραν Μπεν Σιμόν

Ισόπαλη χωρίς τέρματα η Εθνική μας, αρκετές δοκιμές από τον Ραν Μπεν Σιμόν

Το ομοσπονδιακό μας συγκότημα εξήλθε ισόπαλο με σκορ 0-0 σε φιλικό αγώνα που έδωσε στο ΓΣΠ με αντίπαλο το Μαυροβούνιο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και ήταν λες και έμοιαζε στο κλίμα που επικρατούσε στις κερκίδες. Παγωμένο δηλαδή καθώς το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο και από τις δύο ομάδες και έτσι μέχρι το δεκάλεπτο δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, κράτησαν περισσότερο την μπάλα και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για τα καρέ του Πάρντο.

Στο 13′ η κεφαλιά του Πιέρου δεν ανησύχησε τον αντίπαλο κίπερ ενώ στο 15′ είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς αφού το σουτ του Γιόβετιτς εξουδετέρωσε ο Πάρντο με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει κόρνερ.

Συμπληρώσαμε ένα ημίωρο παιχνιδιού και όλα ήταν στο 0-0. Η Εθνική μας προσπαθούσε κυρίως από τα άκρα με Χριστοφή και Γεωργίου να δημιουργήσει ρίγματα στην αντίπαλη άμυνα όμως αυτό δεν κατέστει δυνατό μιας και υστερούσε στη τελική πάσα.

Στο 33′ το Μαυροβούνιο απείλησε και πάλι με τον Γιόβετιτς, του οποίου η απευθείας εκτέλεση φάουλ πέρασε έξω.

Το σκορ ημιχρόνου ήταν το 0-0 και έτσι απέμεναν ακόμη 45′ για να δούμε αν θα είχαμε νικητή στο φιλικό ματς του ΓΣΠ.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος και ενώ οι δύο κόουτς έκαναν ορισμένες αλλαγές για να δοκιμάσουν όσα ήθελαν. Η Κύπρος έδειχνε πιο ανεβασμένη σε αυτά τα δεύτερα 45′ και προσπαθούσε να βγει στην επίθεση ξανά από τα άκρα. Στο 55′ ο Πιέρος από πλεονεκτική θέση έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Η επόμενη καλή ευκαιρία άνηκε και πάλι στην Εθνική μας, αφού ο Πιέρος με φοβερή ατομική ενέργεια έφτασε απέναντι από τον αντίπαλο κίπερ όμως αστόχησε ενώ στο ριμπάουντ ο Φροξυλιάς έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει έξω.

Με τις πολλές αλλαγές ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και έτσι δεν είχαμε κάποια άλλη καλή ευκαιρία. Είχαμε ορισμένα μακρινά σουτ και κάποιες άλλες προϋποθέσεις όμως μέχρι εκεί.

Φτάσαμε στο 80′ και η εικόνα του παιχνιδιού ήταν με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για να σκοράρουν κάποιο γκολ όμως μάταια.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την Κύπρο και το Μαυροβούνιο ισόπαλες με σκορ 0-0 με τους προπονητές να δοκιμάζουν διάφορα πράγματα για να βγάλουν τα συμπεράσματα που θέλουν. Εξάλλου αυτός είναι και ο στόχος των φιλικών παιχνιδιών.

Κύπρος: Πάρντο, Τζέισον, Λαΐφης, Μερκής, Ιωάννου (46′ Μαργκάσα), Αρτυματάς, Κούσουλος (80′ Οικονομίδης), Φροξυλιάς (64′ Αντωνίου), Γεωργίου (80′ Κατελάρης), Χριστοφή (73′ Ρουσιάς), Πιέρος

Μαυροβούνιο: Μιγιάτοβιτς, Στόικοβιτς (66′ Μάρουσιτς), Τομάσεβιτς, Σάβιτς (46′ Κλιμέντα), Μιγιούσκοβιτς (79′ Βέσοβιτς), Βούκσεβιτς, Ίβανιτς, Γιόβοβιτς, Κοβάσεβιτς (66′ Χακσαμπάνοβιτς), Μπετσιράι (36′ Μουγκόσα), Γιόβετιτς (66′ Μπάκιτς)

Κίτρινες: Αρτυματάς / Βούκσεβιτς, Ίβανιτς, Toμάσεβιτς

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top