ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Έργα συνεχίζονται σε Λευκωσία και Λεμεσό

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Έργα συνεχίζονται σε Λευκωσία και Λεμεσό

Οι κύριες αρτηρίες του οδικού δικτύου, δεν παρουσιάζουν οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα, αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές που λαμβάνουμε. Στις κεντρικές οδούς των πόλεων ωστόσο, αναμένεται να παρουσιαστεί και σήμερα η αυξημένη πρωινή κίνηση. 

Την ίδια στιγμή, στη Λεμεσό, συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του "Παράλληλου Δρόμου", που συνδέει το Νέο Λιμάνι με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου. Οι εργασίες εκτελούνται στο βόρειο τμήμα του έργου, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ομονοίας και Κάθετου Δρόμου (Ladies Mile) και ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ομονοίας (Ακταία Οδός).

Στη Λευκωσία, συνεχίζονται οι εργασίες στο τμήμα της λεωφόρου Αγλαντζιάς, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ακαδημίας, μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αθηνάς. Οι οδηγοί προτρέπονται όπως χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές για δική τους διευκόλυνση.

Οι οδηγοί που διακινούνται στη λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη λεωφόρο Κυρηνείας ή τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ. Οι οδηγοί που διακινούνται στη λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από φώτα Καλησπέρα προς Πλατύ να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ. Οι οδηγοί με κατεύθυνση από το Πλατύ προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top