ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kλειστή η πόρτα για Μαργκάσα! Τι είπε ο πρόεδρος

Kλειστή η πόρτα για Μαργκάσα! Τι είπε ο πρόεδρος

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, μίλησε το μεσημέρι στον Άστρα, μεταξύ άλλων για την… υπόθεση Ρενάτο Μαργκάσα. 

«Δεν συμμεριζόμαστε όσα λέγονται και γράφονται γι αυτόν, αλλά έχει ενημερωθεί από μένα πριν δέκα μέρες, είναι ότι είναι εκτός ομάδας. O Μαργκάσα έχει προβεί σε ενέργειες, όπου ουσιαστικά έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. 

Πριν τον ενημερώσουμε για αποφάσεις που έλαβε ο προηγούμενος προπονητής, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το κύπελλο. Δεν περίμενε και δεν μπήκε στον κόπο, να ακούσει τις απόψεις του σωματείου. Κάποιες ενέργειες του μας ενόχλησαν. Περιμέναμε να διαχειριστεί με διαφορετικό τρόπο την κατάσταση». 

Για τους άλλους δυο Πορτογάλους, Άλεξ Σοάρες και Λόπες, ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων, ανέφερε ότι είναι στη διάθεση του νέου προπονητή, όπως και του νέου Δ.Σ. που θα προκύψει από την γενική συνέλευση του Απρίλη. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top