ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: 'Μέσα' για 8 ημέρες ο ύποπτος - Δεν εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία λείψανα Αγίων

ΠΑΦΟΣ: 'Μέσα' για 8 ημέρες ο ύποπτος - Δεν εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία λείψανα Αγίων

Στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν τα κλαπέντα από την οικία του Ρώσου ιερέα από την Τάλα.

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε την Τριτη (27/03) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον του 31χρονου από τη Γεωργία που συνελήφθη από το ΤΑΕ Πάφου καθώς στο διαμέρισμα εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αντικειμένων που η Αστυνομία θεωρεί προιόντα διαρρήξεων και κλοπων

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαn στο δικαστήριο, στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν τα κλαπέντα από την οικία του Ρώσου ιερέα, καθώς και κλοπιμαία που αναγνωρίσθηκαν από τους κατόχους τους που είχαν καταγγείλει διαρρήξεις και κλοπές από τις οικίες τους. Αξιό αναφοράς είναι πως για την υπόθεση, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό του 28χρονου συγκάτοικού του.

Το περιστατικό έγινε γνωστό την Κυριακή (25/03) το μεσημέρι, οπότε μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου 72χρονος ιερέας ο οποίος κατήγγειλε πως άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του στην Τάλα και έκλεψαν διαφορά αντικείμενα αναμεσά τους και λείψανα.

Όπως ανάφερε στην καταγγελία του, ο ίδιος είχε διαμορφώσει ειδικό χώρο στο σπίτι του, στον οποίο είχε τοποθετήσει διάφορα εκκλησιαστικά αντικείμενα όπως εικόνες, λείψανα και χρυσαφικά.

Οι διαρρήκτες πήραν εκτός από το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, χρυσαφικά άγνωστης αξίας, καθώς και τα λείψανα που είχε στην κατοχή του ο ιερέας.

Πρόκειται όπως είπε, για λείψανα τα οποία ήταν σε μικρά κομμάτια και τα οποία τα είχε φέρει από την Ρωσία καθώς του είχαν δοθεί ως αναμνηστικά δώρα από διάφορα μοναστήρια.

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, έγινε έρευνα σε διαμέρισμα 31χρονου άντρα. Από την έρευνα εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια που φαίνεται πως είναι κλοπιμαία από την οικία του ιερέα.

Βρέθηκαν επίσης και αλλά αντικείμενα τα οποία πιστεύεται πως είναι προϊόντα διαρρήξεων και κλοπών

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top