ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ισχυρή αστυνομική δύναμη – Οδηγοί ταξί ξυλοκόπησαν απεργοσπάστη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ισχυρή αστυνομική δύναμη – Οδηγοί ταξί ξυλοκόπησαν απεργοσπάστη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένταση μεταξύ των οδηγών ταξί και ιδιωτών συναδέλφων τους, επικράτησε το πρωί της Πέμπτης (29/3) στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου πραγματοποιείται η επ’ αόριστον απεργία των ταξιτζήδων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγοί ταξί επιτέθηκαν σε δύο ιδιώτες συναδέλφους τους, έναν άντρα και μια γυναίκα, καταγγέλλοντας τους ότι είναι πειρατές και κλέβουν τα μεροκάματά τους.

Μάλιστα, οδηγοί ταξί ξυλοκόπησαν απεργοσπάστη συνάδελφό τους

Στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, μετά και το μικροεπεισόδιο, αναπτύχθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE