Ζαχαρίου-ΔΗΣΥ: «Βάζουν κόσμο πάνω στο κεφάλι μας»- Στα κατεχόμενα για αμβλώσεις

Ζαχαρίου-ΔΗΣΥ: «Βάζουν κόσμο πάνω στο κεφάλι μας»- Στα κατεχόμενα για αμβλώσεις

Τη δική του θεώρηση περί αποποινικοποίησης των αμβλώσεων κατέθεσε και ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ζαχαρίας Ζαχαρίου στην Ολομέλια της Παρασκευής 30/3.

 

Εξήγησε ότι όταν άκουσε πως το θέμα πήγε από την Επιτροπή Νομικών στην Επιτροπή Ανθρ. Δικαιωμάτων παραξενεύτηκε και διερωτήθηκε: «Τι σκέφτηκαν πάλι οι συναδέλφισσες και θα βάλουν τον κόσμο πάνω στο κεφάλι μας;».

Ανέφερε όμως πως αφού πρώτα μίλησε με τη Στέλλα Κυριακίδου και γυναικολόγους πείστηκε ότι πρέπει να υπερψηφιστεί η αποποινικοποίηση των αμβλώσεων.

Τόνισε πως στην απόφαση του έπαιξε ρόλο ο αυξημένος αριθμός γυναικών που  μεταβαίνουν στα κατεχόμενα, σε αμφιβόλου ποιότητας νοσηλευτήρια.

‘Να μη μείνουμε ως εδώ’ είπε. Προσθέτοντας ότι το θέμα χρίζει περαιτέρω διαβούλευσης.

 

Διαβάστε επίσης: ΚΟΥΚΟΥΜΑ ΓΙΑ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ: «Κάποιοι αρνούνταν τη συζήτηση...για να μη δυσαρεστηθεί ο Αρχιεπίσκοπος»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα μετά από φωτιά σε πολυκατοικία

Τραγωδία στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα μετά από φωτιά σε πολυκατοικία

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παραμονής των Χριστουγέννων στη Λευκωσία, όταν λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο που βρισκόταν στην οροφή πολυκατοικίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE