ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πηλακούτας: «Η καλύτερη Ομόνοια…» – Τι είπε για το παράπονο και τις ανανεώσεις παικτών

Πηλακούτας: «Η καλύτερη Ομόνοια…» – Τι είπε για το παράπονο και τις ανανεώσεις παικτών

Με το πέρας της αναμέτρησης με την Ομόνοια ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στην Primetel…

Αρχικά σχολίασε «Είναι τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που κρατάμε από τον αγώνα. Παραμένουμε στην τρίτη θέση. Ακολουθεί και το παιχνίδι τώρα την Τετάρτη σε δύο μέρες. Έχουμε για ακόμη μια φορά μια μέρα λιγότερη από τον αντίπαλό μας να ξεκουραστούμε και γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να βελτιώσουμε όλα αυτά που είπε ο προπονητής ότι πρέπει να βελτιωθούν. Το επόμενο παιχνίδι είναι ίσως υψηλότερων απαιτήσεων σε σχέση με το σημερινό. Είχαμε, όμως, να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη Ομόνοια των τελευταίων ημερών. Έγινε αλλαγή με τον προπονητή και είδαμε την Ομόνοια να παρουσιάζεται πάρα πολύ καλή μέσα στον αγωνιστικό χώρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι κάναμε κάποια πράγματα πολύ πιο σωστά σε σχέση με το πρώτο και καταφέραμε στο τέλος της ημέρας να φύγουμε με τη νίκη μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Η τελευταία νίκη ήταν πάλι με τον Ρόνι Λέβι στον πάγκο».

Σχετικά για το παράπονο της Ανόρθωσης ότι απορρίφθηκε το αίτημα προς την ΚΟΠ για αλλαγή μέρας του αγώνα επισήμανε «Είναι δεύτερη φορά που γίνεται αυτό. Είναι γεγονός, δεν είναι παράπονο. Όντως έγινε και με τον Απόλλωνα να μετακινηθούν μια μέρα νωρίτερα τα δικά μας παιχνίδια. Δηλαδή Κυριακή αντί Σάββατο. Απορρίφθηκε το αίτημα από την ΚΟΠ αν και το ζητήσαμε και οι δύο. Έτσι αναγκαστήκαμε να το ζήσουμε αυτό για τρίτη φορά. Κάθε δύο μέρες παιχνίδι. Καλούμαστε να ζήσουμεμε αυτό και να δούμε μέσα στις πολύ λίγες μέρες πως θα προετοιμαστούμε για να πάρουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Δεν μπορεί ν’ αλλάξει κάτι».

Για ανανεώσεις και κυρίως Αρούς και Ντουρίς παρατήρησε «Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής όμως θεωρώ ότι θα γίνουν συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές όπου η τεχνική ηγεσία κρίνει ότι αξίζουν να παραμείνουν τη νέα σεζόν. Θα αδικήσω κάποιους αν μιλήσω μόνο για τον Ντουρίς ή τον Αρούς. Όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή όπως έγινε και με το θέμα προπονητή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top