ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκεί ποντάρει ο ΠΑΟΚ στην έφεση του για το διακοπέν ντέρμπι-τίτλου με την ΑΕΚ

Εκεί ποντάρει ο ΠΑΟΚ στην έφεση του για το διακοπέν ντέρμπι-τίτλου με την ΑΕΚ

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει έφεση ο ΠΑΟΚ αναφορικά με την πρωτόδικη απόφαση για το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, o αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας, επέβαλε στον ΠΑΟΚ τιμωρία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με -3 βαθμούς φέτος, -2 για του χρόνου, 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων, 3 χρόνια στον Σαββίδη, 3 μήνες στον Μίχελ!

Σήμερα ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να καταθέσει την έφεση, με την οποία οι «ασπρόμαυροι» θα προσβάλλουν την απόφαση του Πειθαρχικού οργάνου της Super League, με το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ να ελπίζει πως η τριμελής επιτροπή της εφέσεων της ΕΠΟ θα λάβει υπόψιν της το βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας, κάτι που αγνόησε ο αθλητικός δικαστής κ. Καποδίστριας.

Παράλληλα στον Δικέφαλο του Βορρά θα ποντάρουν στις ασάφειες του ρέφερι Κομίνη όπως τονίζουν, ενώ όπως σημειώσαμε, θα υπάρξει οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων της Τούμπας.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top