ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι ζητάνε «Μαχητές» και «Πορτοκαλί» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι ζητάνε «Μαχητές» και «Πορτοκαλί» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα οργανωμένα σύνολα της Ανόρθωσης, οι «Μαχητές» αλλά κι αυτοί του ΑΠΟΕΛ «Πορτοκαλί» τοποθετήθηκαν μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook ζητώντας την άμεση κατάργηση του νόμου ταυτοποίησης αλλά και την ακύρωση του μέτρου της ΚΟΠ σχετικά με τα εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Η ανακοίνωση των «Μαχητών»:

Συγχαρητήρια στην ομάδα για την πανάξια νίκη κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την εκπλήρωση των στόχων. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ επέστρεψε και ο τρόμος ΟΛΩΝ είναι εμφανής. Όπως και πέρσι οι κακές γλώσσες έκαναν την εμφάνιση τους για την επιλογή αντιπάλων αλλά θα πάρουν ξανά την απάντηση τους, όπως την πήραν τα τελευταία χρόνια. 

Όσο για την εικόνα, τα πολλά λόγια είναι περιττά. Κάποιοι έκαναν λόγο για κατάμεστο πέταλο με 600 εισιτήρια. Αν στην 1η εικόνα είναι κατάμεστο, στην 2η τι είναι; 

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΟΧΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΑΗ. ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

«ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

 

Η ανακοίνωση των «Πορτοκαλί»

«Αυτή είναι η κατάντια του Κυπριακού ποδοσφαίρου με το μέτρο της ΚΟΠ, με άδεια γήπεδα θέλουν να κριθεί το Πρωτάθλημα όσοι πήραν την απόφαση και οι Λεμεσιανοί υπέρμαχοι της.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top