ΚΟΣΜΟΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ: Νεκρός... ελέφαντας σε τροχαίο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ: Νεκρός... ελέφαντας σε τροχαίο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο με φορτηγό που μετέφερε ελέφαντες είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας από αυτούς και οι υπόλοιποι να περιφέρονται στο δρόμο.

Ένα φορτηγό που ανήκει σε τσίρκο και μετέφερε συνολικά πέντε ελέφαντες, ξέφυγε της πορείας του και ανατράπηκε σε αυτοκινητόδρομο της πόλης Πόσο Κανιάδα κοντά στο Αλμπαθέτε.

Ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε, ενώ οι δύο ελέφαντες που τραυματίστηκαν χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τον αυτοκινητόδρομο με γερανό.

Μετά την ανατροπή του φορτηγού, η τοπική αστυνομία του Αλμπαθέτε αναγκάστηκε να κλείσει τον αυτοκινητόδρομο Α40, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται τρεις από τους πέντε ελέφαντες να περιφέρονται στις λωρίδες του δρόμου μετά το δυστύχημα.

Ο διευθυντής της κυβερνητικής υπηρεσίας που είναι αρμόδια για το οδικό δίκτυο της Ισπανίας Γκρεγκόριο Σεράνο ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που δείχνει τη μεταφορά των ελεφάντων μακριά από τον αυτοκινητόδρομο.

Ο Σεράνο ανακοίνωσε εξάλλου στο Twitter ότι τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και ότι διεξάγεται έρευνα από τις τοπικές αρχές.

 insider.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top