ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η άλλη όψη της Αστυνομίας Κύπρου - Μάζεψε 50 κούτες με τρόφιμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η άλλη όψη της Αστυνομίας Κύπρου - Μάζεψε 50 κούτες με τρόφιμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Την ανθρωπιά τους και την έγνοια τους για τον συνάνθρωπο έδειξαν για ακόμα μια φορά τα μέλη της Αστυνομίας. Ενόψει των εορτών του Πάσχα, διοργανώθηκε εντός της Αστυνομίας συλλογή τροφίμων, με σκοπό αυτά να διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

Η ανταπόκριση των αστυνομικών ήταν συγκινητική και την Μεγάλη Τετάρτη (04/04), παραδόθηκαν στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, 50 κασόνια με τρόφιμα, για να διατεθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, σε όλη την Κύπρο.

Σε δήλωση του ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου την Μεγάλη Τετάρτη (04/04), εξήρε την ανθρωπιστική αυτή κίνηση των μελών της Αστυνομίας, τονίζοντας ότι η προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι άρρηκτα συνυφασμένη, με την υψηλή αποστολή της Αστυνομίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Αρχηγού Αστυνομίας:

«Τα μέλη της Αστυνομίας Κύπρου δεικνύουν εμπράκτως την κοινωνική τους ευαισθησία όχι μόνο κατά τη διάρκεια επιτέλεσης των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, αλλά και όταν καθίσταται ανάγκη για ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Οι ημέρες του Πάσχα αποτελούν μοναδική ευκαιρία εκδήλωσης της αγάπης, του αλτρουισμού, της φιλευσπλαχνίας και της αλληλεγγύης προς τους  συμπολίτες μας. Αξίες που χαρακτηρίζουν και διακατέχουν κάθε μέλος της Αστυνομίας που με κάθε δοθείσα ευκαιρία εκφράζει τον ανθρωπισμό του στον έχοντα ανάγκη συνάνθρωπό του.

Μια τέτοια ευκαιρία αποτελεί και η σημερινή, κατά την οποία παραδόθηκαν στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό 50 κασόνια με τρόφιμα, με σκοπό να δοθούν σε οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ως Αστυνομία, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον πολίτη, γιατί για εμάς η προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την υψηλή αποστολή που μας έχει αναθέσει η Πολιτεία».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top