ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ιδιωτική πτήση το Άγιο Φως - Οι διαδρομές του Star Club Cyprus Chapter 1999 και της Reaction - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με ιδιωτική πτήση το Άγιο Φως - Οι διαδρομές του Star Club Cyprus Chapter 1999 και της Reaction - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Mε ιδιωτική πτήση στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας θα φτάσει από τους Αγίους Τόπου το Άγιο Φώς, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (07/04).

Το Άγιο Φως θα παραλάβει ο Έξαρχος του Πανάγιου Τάφου στην Κύπρο, Μητροπολίτης Βόστρων Τιμόθεος, ο οποίος έχει και την ευθύνη της διανομής του στην Κύπρο. 

Το Star Club Cyprus Chapter 1999 με την υποστήριξη του BMW Club Motorrad Rider Cyprus και το Vespa-Lambretta club of Cyprus, θα μεταφέρει το Άγιο Φως απο το παλαιό αεροδρόμιο της Λάρνακας, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου για να παραδοθεί στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, στην ίδια την Εξαρχία, σε κεντρικά σημεία καθώς και σε εκκλησίες στίς Επαρχίες Πάφου, Λεμεσού και Λευκωσίας.

Διαβάστε τα σημαντικά σημεία που θα μεταφερθεί το Άγιο Φώς απο το Star Club Cyprus Chapter 1999 :

Ναυτική Βάση Ευάγγελου Φλωράκη, ΕΜΑΚ Κοφίνου, Αρχηγείο Πυροσβεστικής και Πυροσβεστικούς Σταθμούς, Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Γενικό Νοσοκομείο, Μακάριο Νοσοκομείο Παίδων, Ιδρυμα Αροδαφνούσα με κατάληξη στην Ιερή Μονή Κύκκου (Λευκωσία) όπου με το μεταφερόμενο "Αγιο Φώς" θα τελεστεί η ακολουθία και η Ανάσταση. 

Ο Sergeant of Arms της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Star Club Cyprus, κύριος Νίκος Θεοδοσίου  δήλωσε "ότι η μεταφορά του Αγίου Φωτός σε διάφορα σημεία στην Κύπρο περιλαμβανομένων Ιερών Ναών και Νοσοκομείων, είναι μια ευλογημένη ενέργεια που δίνει ένα διαφορετικό νόημα για το Πάσχα και εμάς τους μοτοσικλετιστές την οποία μεταφορά θεωρούμε ύψιστην Τιμή".

 

Ταυτόχρονα, η Εξαρχία του Πανάγιου Τάφου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Reaction και την Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας, με την υποστήριξη των United Bikers, της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Σολέας, της Λέσχης Varadero and Friends Fa.cy, του Ομίλου Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας, του Avgorou Bikers Club, του Συνδέσμου Αστικών Ταξί Λευκωσίας και του ΕΤΕΑ, θα μεταφέρουν το Άγιο Φως στην ορεινή Λεμεσό και ορεινή Λάρνακα, στην επαρχία Αμμοχώστου, στην Λεμεσό αλλά και  στην ορεινή και τα περίχωρα της Λευκωσίας.

Στην πόλη της Λεμεσού, το Άγιο Φως θα φτάσει δια θαλάσσης, με την άκατο "Ελευθερία" της Λιμενικής Αστυνομίας.

Το Άγιο Φως θα παραλάβει στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, γύρω στις 21:00, ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, στην παρουσία εκπροσώπων κοινοτήτων και Δήμων της Μείζονος Λεμεσού και στην παρουσία τοπικών και εκκλησιαστικών αρχών.  Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

Η ανακοίνωση σημειώνει πως "καταλυτική ακόμα μια φορά, σε όλα τα επίπεδα, είναι η υποστήριξη της Αστυνομίας Κύπρου στην έγκαιρη και ασφαλισμένη μεταφορά του Αγίου Φωτός".

 *Στην κύρια φωτογραφία από την περσινή παράδοση του Αγίου Φωτός στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Οι μοτοσικλετιστές σχηματίζουν αψίδα σε κάθε παράδοση που κάνουν, δείχνοντας τον ανάλογο σεβασμό προς το Άγιο Φως.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top