ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λύγισε η Κούλα Καραπατέα – ‘Δεν ήθελα τον γιο μου άγγελο, ήθελα να τον καμαρώνω΄ - VIDEO

Λύγισε η Κούλα Καραπατέα – ‘Δεν ήθελα τον γιο μου άγγελο, ήθελα να τον καμαρώνω΄ - VIDEO

Βουρκωμένη και με τρεμάμενη φωνή, μίλησε στο αέρα της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ «Θέκλα, Μιλάμε ανοικτά» η μητέρα του άτυχου Πέτρου Σεμπάστιαν Καραπατέα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα στις 21 Σεπτεμβρίου του 2013.

Η κ.Κούλα Καραπατέα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Θέκλα Πετρίδου περιέγραψε βουρκωμένη με συγκλονιστικό τρόπο τα όσα βιώνει η οικογένεια της αλλά και η ίδια από την απώλεια του γιου της.

Η ίδια εξιστορώντας τα όσα ζει, αναφέρει χαρακτηριστικά.'Εγώ το γιο μου δεν τον ήθελα άγγελο, τον ήθελα να το καμαρώνω’.

Όπως αναφέρει, καθημερινά η οικογένεια της ζει τον δικό της Γολγοθά. «Κάθε μέρα πηγαίνω στο κοιμητήριο, το τραπέζι είναι στρωμένο πάντα και για τον Πέτρο μου».

Να θυμίζουμε πως η οικογένεια Καραπατέα έχασε τον γιο της σε θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη στις 21/9/13 όταν ο Κυριάκος Συλλούρης, ανέκοψε την πορεία του άτυχου Σεμπάστιαν στην οδό Πεντέλης στον Στρόβολο.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας στις 22 Σεπτεμβρίου του 2016 επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με άμεση ισχύ από τις 12 Σεπτεμβρίου, στον Κυριάκο Συλλούρη, τον οποίον βρήκε ένοχο για αλόγιστη, απερίσκεπτη και επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση θανατηφόρου δυστυχήματος.

 Το Δικαστήριο επέβαλε επίσης στέρηση άδειας οδήγησης για 18 μήνες και 10 βαθμούς ποινής.

Ο Κυριάκος Συλλούρης αφέθηκε ελεύθερος τον Δεκέμβριου του ίδιου χρόνου καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκιση του κρίνοντας ότι οι μήνες που εξέτισε στην φυλακή είναι ικανοποιητικοί.

https://www.youtube.com/watch?v=LR9vViWxstw&feature=youtu.be 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top