Μιλάει με Δώνη ο Παναθηναϊκός

Μιλάει με Δώνη ο Παναθηναϊκός

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως είναι το θέμα των ανανεώσεων κάποιων ποδοσφαιριστών, με το όνομα του Χρήστου Δώνη να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Σίγουρα η αδειοδότηση του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν είναι η άμεση προτεραιότητα της διοίκησης του συλλόγου, η οποία παράλληλα ασχολείται και με το θέμα των ανανεώσεων κάποιων ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος αναμένεται να κληθεί σύντομα από τους «πράσινους» για να συζητήσει την επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να ακούσουν τις σκέψεις του Δώνη, στον οποίο προτίθενται να προσφέρουν συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια με ελαφρώς αυξημένες αποδοχές.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE