Κύπριος κόουτς μέρες του Πάσχα και «αλωνίζει» τα γήπεδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κύπριος κόουτς μέρες του Πάσχα και «αλωνίζει» τα γήπεδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Κύπριος προπονητής, Δημήτρης Δημητρίου (και νυν διευθυντής της ακαδημίας champions soccer academy Ύψωνα), επιλέχθηκε μέσα από ειδικό πρόγραμμα της UEFA, ως ένας από τους προπονητές για να συμμετέχουν σε σεμινάριο παρακολούθησης αγώνων της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Συγκεκριμένα, είναι μαζί με οκτώ προπονητές που κατέχουν το UEFA PRO από την Ομοσπονδία της Ιρλανδίας.

Το μεσημέρι παρακολούθησαν το παιχνίδι της Λεβάντε με τη Λας Πάλμας και απόψε θα πάνε στο «Μεστάγια» για να δουν το Βαλένθια-Εσπανιόλ.

Επίσης, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (09/04, 22:00), θα παρακολουθήσουν το ματς της Βιγιαρεάλ με τη Μπιλμπάο!

Δείτε videos:

 

Δείτε και φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, στο Λήδρα Πάλας. Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δυο ηγετών μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE