ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κτυπάνε» Ουζουνίδη ή Δώνη για τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας

«Κτυπάνε» Ουζουνίδη ή Δώνη για τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας

Οι κεραίες της αυστριακής ομάδας στην ελληνική αγορά για τον επόμενο προπονητή που θα την επαναφέρει στην κορυφή.

Η εγχώρια πιάτσα των ατζέντηδων το΄χε τούμπανο εδώ αρκετές ημέρες, πως η Αούστρια Βιέννης ψάχνεται στα μέρη μας για νέο προπονητή. Και κάπως έτσι, έπαιξε εσχάτως το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Έχοντας ουσιαστικά ξεμείνει από στόχους νωρίς τη φετινή σεζόν, η Αούστρια έστειλε στο ταμείο ανεργίας τον Τόρστεν Φινκ αναθέτοντας τα ηνία στον συμπατριώτη του (και ελλειμματικό ως προς το βιογραφικό του) Τόμας Λετς.

Νωρίτερα πάντως η αυστριακή ομάδα χτύπησε την πόρτα του…δικού μας Νταμίρ Κάναντι, χωρίς όμως να καταφέρει να τον «ψήσει» για τον επαναπατρισμό του.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου μετέφερε στους συμπατριώτες του πως βάζει σε προτεραιότητα την συνέχιση της καριέρας του εκτός Αυστρίας και συν τω χρόνω, επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου.

Στην Αούστρια ωστόσο επέμειναν ελληνικά και σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν φέρονται από τον Κάναντι να μεταφέρθηκαν στο κατώφλι του Ουζουνίδη.

Κι εκεί όμως βρήκαν την πόρτα κλειστή. Μπορεί ο Εβρίτης τεχνικός να μην βλέπει το μέλλον του στον πάγκο του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αλαφούζο στο τιμόνι της ΠΑΕ, ωστόσο δεν του πήγαινε η καρδιά σε αυτό το τάιμινγκ να αφήσει στα κρύα του λουτρού τους «πράσινους» και να μην ολοκληρώσει τη χρονιά στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Μια φορά στην Αούστρια φαίνεται πως έχουν συμπαθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο περισσότερο απ΄όσο φαντάζεται κανείς κι ετοιμάζονται να χτυπήσουν και τρίτη ελληνική πόρτα.

Και το όνομα αυτού, Γιώργος Δώνης.

Ναι, ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί ελεύθερος έπειτα από τη λύση της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ.

Παρεμπιπτόντως, στην αυστριακή ομάδα αναζητούν έναν κόουτς ο οποίος θα καταφέρει να την αλλάξει ταχύτητα και να την επαναφέρει στην κορυφή έχοντας κατακτήσει το 2013 το τελευταίο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «FORZA» – ΣΤΗΛΗ: «NON PAPER»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top