ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κυνική» Μπάγερν στα ημιτελικά, απέναντι στη μαχητική Σεβίλλη – ΒΙΝΤΕΟ

«Κυνική» Μπάγερν στα ημιτελικά, απέναντι στη μαχητική Σεβίλλη – ΒΙΝΤΕΟ

Μια ψυχρή και σοβαρή Μπάγερν Μονάχου έπαιξε όσο χρειάστηκε για να «κλειδώσει» τη ρεβάνς της Allianz Arena κόντρα στη… σχεδόν πρωτάρα και ενθουσιώδη Σεβίλλη και με το 0-0 πήρε την πρόκριση σε έναν ακόμη ημιτελικό Champions League.

Η… δουλειά είχε γίνει στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας. Εκείνο το 2-1 της Μπάγερν στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από αρκετό για να στείλει το ψυχρό και κυνικό βαυαρικό μεγαθήριο σε έναν ακόμη ημιτελικό.

Μια πρόκριση που έρχεται σαν κερασάκι μιας… διαβολικής εβδομάδας για την ομάδα του Γιουπ Χάινκες που δημιουργεί το δικό της ιδιότυπο 6-6-6!

Το Σάββατο, πανηγύρισε μαθηματικά τον 28ο και 6ο συνεχόμενο τίτλο της στη Γερμανία, το βράδυ της Τετάρτης με το 0-0 απέναντι στη Σεβίλλη εξασφάλισε την παρουσία της στον 6ο ημιτελικό Champions League την τελευταία επταετία και όλα αυτά φυσικά στον δρόμο για το 6ο της τρόπαιο!

Και πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που η Μπάγερν μετρούσε μέχρι σήμερα μόλις έναν αποκλεισμό στις 24 περιπτώσεις που νίκησε εκτός έδρας το πρώτο ματς σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι άλλο σε μια έδρα που μετρούσε μόνο νίκες φέτος στον θεσμό και με 73 γκολ απολογισμό στα τελευταία 21 90λεπτα στο «σπίτι» της.

Αυτή τη φορά, απέναντι στους εξαιρετικούς και αξιοπρεπέστατους σε αυτό το παιχνίδι Σεβιγιάνους, το γκολ μπορεί να μην ήρθε ποτέ, ωστόσο η ουσία παρέμεινε: μια ακόμη παρουσία σε τετράδα.

Αντίθετα, η Σεβίλλη του Βιτσέντσο Μοντέλα, 60 χρόνια μετά την πρώτη και τελευταία μέχρι φέτος παρουσία της σε οκτάδα Κυπέλλου Πρωταθλητριών (σ.σ. τη σεζόν 1957-58) έκανε στην κυριολεξία ότι καλύτερο μπορούσε στα 180 λεπτά κόντρα σε μια ποιοτικότερη και απείρως πιο έμπειρη σε αυτό το επίπεδο Μπάγερν.

Στη ρεβάνς του Μονάχου είχε μάλιστα τις ευκαιρίες της για να πάρει έστω το προβάδισμα στο σκορ, με σημαντικότερη το δοκάρι του Κορέα στο 58′, όμως αυτή τη φορά η ποδοσφαιρική μοίρα που της έχει φερθεί τόσο καλά τα τελευταία χρόνια, δεν ήταν με το μέρος της.

Καλύτερη ήταν η ισπανική ομάδα και στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν κατάφερε να πάρει μέχρι και την κατοχή της μπάλας -φαινόμενο που μόνο σύνηθες δεν είναι για αντίπαλο της Μπάγερν, ειδικά σε αυτό το γήπεδο- ενώ είχε και 3-4 καλές στιγμές με Σαράμπια, Κορέα και Εσκουδέρο.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Χάινκες συνέχιζε με απόλυτο κυνισμό να διαχειρίζεται το αποτέλεσμα και τον χρόνο.

Ρόμπεν, Χούμελς και Ριμπερί απείλησαν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο σκορ με Λεβαντόφσκι, Μίλερ και Ρόμπεν.

Πλην του δοκαριού, η Σεβίλλη από την πλευρά της είχε και ένα πολύ καλό σου του Μπανέγα, όμως τίποτα δεν άλλαξε στο φινάλε, με την τακτική της Μπάγερν να «σβήνει» το ματς με αυτό το επικερδές 0-0.

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Ραφίνια (87’ Ζίλε), Μαρτίνεθ, Χάμες, Ρόμπεν, Μίλερ, Ριμπερί (71’ Τιάγκο), Λεβαντόφσκι (77’ Βάγκνερ)

Σεβίλλη (Βιντσέντζο Μοντέλα): Σόρια, Χεσούς Νάβας, Μερκάδο, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Μπανέγα, Βάσκες (81’ Νολίτο), Κορέα, Σαράμπια (70’ Ραμίρεθ), Μπεν Γιεντέρ (65’ Μουριέλ)

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top