ΚΟΣΜΟΣ

Γεννήθηκε μωρό τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο των γονιών του σε δυστύχημα

Γεννήθηκε μωρό τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο των γονιών του σε δυστύχημα

Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στην Κίνα, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. 



Ένα μωρό γεννήθηκε τέσσερα χρόνια αφότου οι γονείς του πέθαναν σε τροχαίο δυστύχημα, από μία παρένθετη μητέρα. 

Οι γονείς του μωρού ήταν παντρεμένοι για δύο χρόνια, όταν αποφάσισαν να κάνουν ένα παιδί με τη βοήθεια της τεχνητής γονιμοποίησης. Πέντε μόλις ημέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού εμφύτευσης του γονιμοποιημένου εμβρύου στη γυναίκα, το ζευγάρι σκοτώθηκε. Το περιστατικό έγινε το Μάρτιο του 2013, στην παραλιακή επαρχία της Τζιανγκσού. 

Για τα επόμενα τρία χρόνια, οι γονείς του ζευγαριού έδωσαν μάχη για τα δικαιώματα στα τέσσερα έμβρυα που είχαν αφήσει τα παιδιά τους και ενεπλάκησαν σε μια πρωτοφανή νομική αντιπαράθεση, σύμφωνα με τα Νέα του Πεκίνου. 

Μετά από αρκετές δικαστικές διαμάχες, οι παππούδες κέρδισαν την επιμέλεια των εμβρύων και τον Ιανουάριο του 2017, με τη βοήθεια μιας εταιρείας που αναζητά παρένθετες μητέρες, οδηγήθηκαν στο Λάος για να βρουν μία, καθώς η σχετική μέθοδος είναι παράνομη στην Κίνα. 

Το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, γεννήθηκε το μωρό σε νοσοκομείο στο Γκουανγκζού και του δόθηκε το όνομα Τιαντιάν που σημαίνει «γλυκό». Τον περασμένο μήνα, η οικογένεια γιόρτασε τις 100 πρώτες μέρες του αγοριού, διοργανώνοντας ένα μικρό πάρτι. 

Οι νομικές επιπλοκές δεν σταμάτησαν με τη γέννηση του παιδιού. Οι παππούδες του έπρεπε να κάνουν τεστ DNA για να αποδείξουν τη σχέση τους με τον Τιαντιάν και να κρατήσουν την επιμέλεια. 

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποφασίσει πώς θα του πουν για το παρελθόν του. Προς το παρόν σκέφτονται ότι μέχρι να μεγαλώσει, θα του πουν ότι οι γονείς του είναι στο εξωτερικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top