ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ: Πληροφορία και για ύποπτο όχημα - Πρόσωπα που μάλλον απασχόλησαν ξανά

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ: Πληροφορία και για ύποπτο όχημα - Πρόσωπα που μάλλον απασχόλησαν ξανά

Συνεχίζονται από το πρωί της Παρασκευής (13/4) οι έρευνες της Αστυνομίας Λεμεσού, για εντοπισμό των δυο προσώπων που επέβαιναν σε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα και τα οποία φέρεται να σχεδίαζαν τη διάπραξη ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας, στην τουριστική περιοχή Αμαθούντας, στη Λεμεσό. 

Η Αστυνομία τέθηκε σε κινητοποίηση όταν, γύρω στις 8:30, εντοπίστηκε βαριοπούλα κρυμμένη σε θάμνους, πίσω από το υποκατάστημα συγκεκριμένου τραπεζικού ιδρύματος, δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης.
 
"Αμέσως κινητοποιήθηκαν τα περίπολα τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή για σκοπούς πρόληψης των ληστειών λόγω του γεγονότος ότι είχαμε κάποια αυξημένα κρούσματα στην πόλη μας", είπε και πρόσθεσε ότι μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού θεάθηκε να κινείται ύποπτα, ενώ σε αυτήν επέβαιναν δυο πρόσωπα που φορούσαν κράνη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE