ΠΑΦΟΣ: Στο ΤΑΕ υπολογιστές για φρουτάκια και πειρατικό λογισμικό

ΠΑΦΟΣ: Στο ΤΑΕ υπολογιστές για φρουτάκια και πειρατικό λογισμικό

Επιχείρηση με στόχο την πάταξη του φαινομένου της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου, πραγματοποίησε χθες (12/3) η Αστυνομία στην Γεροσκήπου, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκαν έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την έρευνα στο υποστατικό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν για σκοπούς εξετάσεων έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερού παιγνιδιού τύπου φρουτάκια, καθώς και άλλος συναφής εξοπλισμός.

Υπάρχει υποψία ότι στους υπολογιστές υπάρχει εγκατεστημένο μη εξουσιοδοτημένο αντίτυπο λειτουργικών λογισμικών προγραμμάτων, κατά παράβαση του περί πνευματικής ιδιοκτησίας νόμου.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού κλήθηκε για ανάκριση στο ΤΑΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE