ΠΑΦΟΣ: Στο ΤΑΕ υπολογιστές για φρουτάκια και πειρατικό λογισμικό

ΠΑΦΟΣ: Στο ΤΑΕ υπολογιστές για φρουτάκια και πειρατικό λογισμικό

Επιχείρηση με στόχο την πάταξη του φαινομένου της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου, πραγματοποίησε χθες (12/3) η Αστυνομία στην Γεροσκήπου, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκαν έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την έρευνα στο υποστατικό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν για σκοπούς εξετάσεων έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερού παιγνιδιού τύπου φρουτάκια, καθώς και άλλος συναφής εξοπλισμός.

Υπάρχει υποψία ότι στους υπολογιστές υπάρχει εγκατεστημένο μη εξουσιοδοτημένο αντίτυπο λειτουργικών λογισμικών προγραμμάτων, κατά παράβαση του περί πνευματικής ιδιοκτησίας νόμου.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού κλήθηκε για ανάκριση στο ΤΑΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί δημοσίως να αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2028, ωστόσο στο Προεδρικό γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική συγκυρία εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE