ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: 30χρονος Σλοβάκος ο σοβαρά τραυματίας

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: 30χρονος Σλοβάκος ο σοβαρά τραυματίας

Άνδρας 30 ετών από τη Σλοβακία είναι ο σοβαρά τραυματίας του ατυχήματος που σημειώθηκε στις 17:30 (15/04) στη θαλάσσια περιοχή της μαρίνας του St Raphael.

Ο 30χρονος βρισκόταν σε ιδιωτικό σκάφος και βούτηξε στη θάλασσα για να κολυμπήσει.

Σε κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης του σκάφους, που βρισκόταν στη φουσκωτή λέμβο που ήταν συνδεδεμένη με το γιοτ, κτύπησε τον 30χρονο με την προπέλα, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό στα πόδια.

Αμέσως του περιστατικού επιλήφθηκε η λιμενική και στη συνέχεια ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Το περιστατικό διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Γερμασόγειας και το τμήμα εμπορικής ναυτιλίας.
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE