ΚΟΣΜΟΣ

ΓΑΛΛΙΑ: «Πιθανό οι αποδείξεις για τα χημικά να εξαφανίστηκαν»

ΓΑΛΛΙΑ: «Πιθανό οι αποδείξεις για τα χημικά να εξαφανίστηκαν»

Το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε την Τρίτη (17/4) πως είναι πολύ πιθανό να έχουν εξαφανιστεί οι αποδείξεις από το μέρος στη Συρία στο οποίο φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε επίθεση με δηλητηριώδες αέριο και πρόσθεσε πως έχει ουσιαστική σημασία να δοθεί στους διεθνείς επιθεωρητές πλήρης πρόσβαση στον χώρο.

Επιθεωρητές του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων ταξίδεψαν την περασμένη εβδομάδα στη Συρία για να επιθεωρήσουν το μέρος αυτό, όμως δεν έχουν ακόμη πρόσβαση στην Ντούμα, η οποία βρίσκεται πλέον υπό κυβερνητικό έλεγχο μετά την αποχώρηση των ανταρτών.

«Από σήμερα, η Ρωσία και η Συρία εξακολουθούν να αρνούνται να δώσουν στους επιθεωρητές πρόσβαση στον τόπο της επίθεσης», αναφέρει σε δήλωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

«Είναι πολύ πιθανό αποδείξεις και ουσιαστικά στοιχεία να εξαφανίζονται απ' αυτόν τον χώρο», προσθέτει.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top