LIFESTYLE

Εκτός «Power Of Love» η Στέλλα- «Νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο»

Εκτός «Power Of Love» η Στέλλα- «Νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο»

 Μια είδηση που αναστάτωσε τους φανατικούς τηλεθεατές του reality που προβάλλεται στο νησί μας μέσω του Sigma βλέπει τις τελευταίες ώρες το φώς της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα γράψει ο Νάσος Γουμενίδης στο blog που διατηρεί στο gossip-tv.gr η αγαπημένη παίκτρια το κοινού τις τελευταίες βδομάδες, περνά δύσκολες ώρες και νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο μετά από σοβαρό αλλεργικό σοκ.

Μάλιστα οι πληροφορίες που επικαλείται αναφέρουν ότι έχει αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη και βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Αν ισχύει το δημοσίευμα θα φανεί τις επόμενες βδομάδες, μιας και βλέπουμε τα επεισόδια με κάποια καθυστέρηση.

 Διαβάστε τι αναφέρει ο Νάσος Γουμενίδης: «Το μάθαμε και το διασταυρώσαμε. Η Στέλλα Μιζεράκη είναι εδώ και μερικές ημέρες στην Ελλάδα και αναμένεται να βρεθεί για μια εβδομάδα εκτός παιχνιδιού. Αιτία της επιστροφής;

 Το κορίτσι του Πάνου έπαθε αλλεργικό σοκ, προφανώς από κάτι που έφαγε στην γειτονική χώρα και τα στελέχη της παραγωγής έκριναν σκόπιμο να επιστρέψει στην Ελλάδα μιας και η κατάσταση της είναι σοβαρή.

 Κάποιες πηγές μου επέμεναν πώς η Μιζεράκη είναι ακόμα σε νοσοκομείο… και κάποιες άλλες ότι μετά από ενδελεχείς εξετάσεις έχει επιστρέψει τις τελευταίες ώρες στο σπίτι της στην Αθήνα… Σε λίγο θα σας έχω περισσότερα…»

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top