ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τεράστιο διπλό η Χετάφε! Δάγκωσε τις «νυχτερίδες» και… βλέπει Ευρώπη

Τεράστιο διπλό η Χετάφε! Δάγκωσε τις «νυχτερίδες» και… βλέπει Ευρώπη

Με δύο γκολ του Ρεμί οι Μαδριλένοι πέρασαν με 1-2 από το «Μεστάγια» και πλησίασαν στο -3 από την 7η θέση και το Europa League.

Η Βαλένθια έτρεχε εκπληκτικό αήττητο 10 αγωνιστικών (9 νίκες), όταν αυτό σταμάτησε την προηγούμενη αγωνιστική στην Μπαρτσελόνα. Τώρα ήρθε όμως και δεύτερη αποτυχία στη σειρά. Αυτή τη φορά δεν ήταν αναμενόμενη, καθώς η Χετάφε πέρασε από το «Μεστάγια» με 1-2. Ο Λοΐκ Ρεμί με δύο πολύ όμορφα πλασέ (16′, 49′) έδωσε ευρύ προβάδισμα στους Μαδριλένους. Η γκολάρα του καυτού Ροντρίγκο (69′) δεν ήταν αρκετή για τις Νυχτερίδες, που έμειναν με παίκτη λιγότερο στο φινάλε (86′ Παρέχο). Παρά την ήττα η Βαλένθια δεν χάνει την τετράδα, αλλά η νίκη της Χετάφε τη φέρνει στο -3 από την 7η θέση και το Europa League.

Διπλό η Εϊμπάρ στην Εσπανιόλ
Το γκολ του Λομπάν (32′) έκρινε υπέρ των φιλοξενούμενων (0-1) το Εσπανιόλ-Εϊμπάρ. Οι Βάσκοι κάνουν εξαιρετική σεζόν για τα δεδομένα τους, ενώ αντίθετα η Εσπανιόλ, δεν τα έχει πάει καθόλου καλά.

gazzetta.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top