Τερματοφύλακας 8ης κατηγορίας ειρωνεύτηκε τον Μπουφόν – ΒΙΝΤΕΟ

Τερματοφύλακας 8ης κατηγορίας ειρωνεύτηκε τον Μπουφόν – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ιταλία, σε αγώνα της 8ης κατηγορίας, τερματοφύλακας είδε κόκκινη κάρτα και στις δηλώσεις του ειρωνεύτηκε τον Μπουφόν. «Ο διαιτητής έχει κουτάκι μπίρας αντί για καρδιά».

Ο Μπουφόν είπε τα χειρότερα για τον διαιτητή του Ρεάλ – Γιουβέντους και το πέναλτι με το οποίο ο Ρονάλντο έκρινε την πρόκριση. Ο συνάδελφός του, Μικέλε Κοντέντο, που αγωνίζεται στα τοπικά του Φρίουλι αποβλήθηκε στο 6′. Στις δηλώσεις του, ειρωνεύτηκε τον Μπουφόν. «Τι να σας πω;» είπε ο Κοντέντο προσπαθώντας να κρατήσει τα γέλια του. «Δεν είναι δυνατόν να αποβάλλει έναν τερματοφύλακα 40 ετών για ένα πέναλτι το οποίο… ήταν. Εχει ένα κουτάκι μπίρας αντί για καρδιά».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE