ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ: «Θα κάνουμε περισσότερη φασαρία» - Απαντήσεις για Δημοκρατική Παράταξη

Μ. ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ: «Θα κάνουμε περισσότερη φασαρία» - Απαντήσεις για Δημοκρατική Παράταξη

Κλήθηκε να σχολιάσει το «πράσινο» που έδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας στη Δημοκρατική Παράταξη ο Μαρίνος Κλεάνθους, δημοτικός σύμβουλος Αγλαντζιάς και εκπρόσωπος Τύπου του νεοσύστατου κινήματος.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο κ. Κλεάνθους, παραιτηθείς και διαγραφέντας από το Δημοκρατικό Κόμμα, εξήγησε ότι και τα ίδια τα στελέχη της ΔΗ.ΠΑ. μαθαίνουν τις εξελίξεις από τα ΜΜΕ.

Τόνισε ότι «κάποια άλλα πρόσωπα καταχώρησαν αίτηση για εγγραφή σωματείου με το ίδιο όνομα» και αυτό προκάλεσε κώλυμα στη διαδικασία.

Μετά την έγκριση «θα κάνουμε περισσότερη φασαρία», όπως τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι η σχηματοποίηση της Δημοκρατικής Παράταξης γίνεται από κάτω προς τα πάνω.

«Είμαστε κεντρώοι», τόνισε λέγοντας ότι θέλουν να εκφράσουν έναν κόσμο από δεξιά προς αριστερά.

Ερωτηθείς για τον ρόλο του Μάριου Καρογιάν, ο κ. Κλεάνθους τον χαρακτήρισε «φίλο με κοινές απόψεις», απαντώντας ότι υπάρχει κάλεσμα προς τον ίδιο για να πλαισιώσει τη ΔΗ.ΠΑ.

«Αν κάποιοι άκουγαν τον Μάριο Καρογιάν, το ΔΗ.ΚΟ. θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση», κατέληξε.

Α.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top