ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα τροπή με το συμβόλαιο του Νειμάρ στην Παρί!

Νέα τροπή με το συμβόλαιο του Νειμάρ στην Παρί!

Παρά τα δημοσιεύματα ισπανικών εφημερίδων για ύπαρξη ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι τέτοιο απαγορεύεται από την γαλλική νομοθεσία!

Nέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Νεϊμάρ, αφού όπως αποδεικνύεται δεν υπάρχει η παραμικρή ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ρήτρα ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου του 2018, την οποία σκέφτεται να καταβάλει η Ρεάλ Μαδρίτης για να κάνει τον παίκτη δικό της όμως κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν ισχύει.

Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία οι γαλλικές ομάδες δεν μπορούν να βάλουν ρήτρες σε συμβόλαια παικτών τους, κάτι που σημαίνει ότι είναι στο χέρι των πρωταθλητών Γαλλίας να κρατήσουν τον Νεϊμάρ για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν και να ορίσουν οι ίδιοι τις οικονομικές απαιτήσεις που έχουν για να τον παραχωρήσουν.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top