ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταιγιστική η Νέα Σαλαμίνα, κέρδισε με τεσσάρα και κέρδος τους μικρούς!

Καταιγιστική η Νέα Σαλαμίνα, κέρδισε με τεσσάρα και κέρδος τους μικρούς!

H Nέα Σαλαμίνα κέρδισε με 4-1 την Δόξα Κατωκοπιάς και κέρδισε από το παιχνίδι τους νεαρούς παίκτες της που είχαν πολύ καλή απόδοση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και η μία ομάδα προσπαθούσε να επιβληθεί της άλλης. Η Νέα Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ στο 14′ καθώς ο νεαρός Νικολάου πήρε το ριμπάουντ μετά από μακρινό σουτ του Μιντίκκη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όμως ο Λούις Κάρλος απέναντι από τον Βεσελόφσκι δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ. Στο 16′ οι γηπεδούχοι πήραν αέρα δύο τερμάτων με σκόρερ τον Κωστή. Ο νεαρός έκανε το διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους είχαμε ακόμη δύο καλές στιγμές, μία για κάθε ομάδα (δοκάρι για την Δόξα στο 37′) όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και έτσι το σκορ των πρώτων 45′ ήταν το 2-0 υπέρ των ερυθρόλευκων.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος και πάλι είχαμε μαζεμένα γκολ σε διάστημα λίγων λεπτών. Στο 53′ ο Ελουντού με εύστοχο πλασέ έκανε το 3-0 όμως στο 57′ η Δόξα μείωσε με κεφαλιά του Σαντίκ (αυτό ήταν το 15ο γκολ του επιθετικού της ομάδας της Κατωκοπιάς στο πρωτάθλημα).

Στο 60ο λεπτό του παιχνιδιού η Δόξα έκανε τα δοκάρια της δύο αφού ο Ιωάννου με σουτ δεν κατάφερε να μειώσε κι’άλλο στο σκορ.

Τα λεπτά κυλούσαν, οι γηπεδούχοι κρατούσαν με σχετική ευκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα και μάλιστα στο 72ο λεπτό με κεφαλιά του Καρώ έκαναν το 4-1. Διεύρυναν λοιπόν το υπέρ τους αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή και έτσι η Νέα Σαλαμίνα πήρε το τρίποντο με πιο σημαντικό κέρδος την εμφάνιση των μικρών που έπαιξαν και έδειξαν πως έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

NEA ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Κούσουλος, Κωστή, Νταμάχου, Νικολάου (76′ Σιαθάς), Χατζηκωνσταντή (64′ Καρώ), Μιντίκκης, Νοόρ, Ρέινολτς, Ελουντού, Καρλάο (80′ Μακρίεφ)

ΔΟΞΑ: Χατζηφραγκίσκου, Μπα, Μουχτάρης, Ρεδόνδο, Κάρλος, Ασαμόα, Ναρ (61′ Ροντρίγκες), Ζατλ, Χαραλάμπους (70′ Νίκολσον), Άδωνη (45′ Iωάννου), Σαντίκ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: – / Άδωνη, Μουχτάρης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top