ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έμφραγμα» στο ντέρμπι

«Έμφραγμα» στο ντέρμπι

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα στον ΑΟΧ Κισσαμικό και τον ΟΦΗ, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Football League.

Σε δεύτερη σερί ισοπαλία έπειτα από εκείνη της περασμένης αγωνιστικής στην Δράμα υποχρεώθηκε ο ΟΦΗ, ο οποίος άφησε δύο βαθμούς στα Χανιά και την έδρα του ΑΟΧ Κισσαμικού.Στα του αγώνα ο ΑΟΧ Κισσαμικός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 4΄ έφτασε κοντά στο γκολ το σουτ όμως του Λεό πέρασε ελάχιστα άουτ από το τέρμα του Στρέζου. Η απάντηση από πλευράς ΟΦΗ ήρθε στο 10΄ με το σουτ του Κοέλιο να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας, εν αντιθέσει με την ομάδα του Γιώργου Πετράκη η οποία προσπαθούσε να γίνει απειλητική για το τέρμα του Στρέζου με αντεπιθέσεις. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ενδεικτικό των πολλών διακοπών που υπήρξαν στο παιχνίδι. Όλα αυτά μέχρι το 36΄ όταν ο Μάνος βρέθηκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο να διώχνει πάνω στον Κουτσιανικούλη και στην συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Με το πέρας της ώρας ο ΟΦΗ πίεζε προκειμένου να φτάσει στο γκολ. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 44΄ με το σουτ του Μάνου να αποκρούεται από τον Παπαδόπουλο, με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο ματς, χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει την μεγάλη φάση στην εστία του Παπαδόπουλου.

Όλα αυτά μέχρι το 60΄ όταν η εκτέλεση φάουλ του Ντίνα η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Αυτό το οποίο οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο το πέτυχαν στο 67΄ με το πλασέ του Ντίνα.Στο 76΄ ο ΟΦΗ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κουτσιανικούλη με 2η κίτρινη κάρτα.

Στο 78΄ η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έφτασε κοντά στο 0-2 όταν ο Μάνος είδε εκτός εστίας τον Παπαδόπουλο και προσπάθησε να τον κρεμάσει, η μπάλα όμως έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις η ομάδα του Ηρακλείου είχε μια ακόμα ευκαιρία για το 0-2, ο Παπατόλιος όμως από καλή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε με το υπάρχον αποτέλεσμα, ο Ξύδας στο 93΄ με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top