LIFESTYLE

Διάσημη ηθοποιό από το Σίγμα 'κλέβει' ο Alpha Κύπρου

Διάσημη ηθοποιό από το Σίγμα 'κλέβει' ο Alpha Κύπρου

Ενίσχυση στις ζώνες πριν το δελτίο ειδήσεων του θέλει να κάνει το Alpha Κύπρου. Έτσι «κλέβει» από το Σίγμα την Χριστίνα Παυλίδου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το περιοδικό Tv Capuccino η αχίλλειος πτέρνα τους καναλιού παραμένουν οι ώρες 18:30 - 20:15 καθώς δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό.

Για να καταφέρει να αναπληρώσει αυτό το κενό το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει στην παραγωγή μιας κυπριακής δραματικής σειράς.

Σύμφωνα με την στήλη του περιοδικού ο Γιώργος Τσιάκας είναι ο εκλεκτός του καναλιού για την δημιουργία αυτής της σειράς που θα επιστρέψει μετά από πενταετή απουσία στην κυπριακή τηλεόραση.

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο κλειδώνει και η Χριστίνα Παυλίδου την οποία ο Alpha κλέβει από το Σίγμα.

Η σειρά θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα πριν το δελτίο ειδήσεων ενώ το κανάλι πιθανότατα να καλύψει το κενό των δύο ημερών με τη «Μουρμούρα».

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή για την δημιουργία δραματικής σειράς έγινε πριν την αγορά του καναλιού από την οικογένεια Παπαέλληνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top