ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρωπαίος Ατρόμητος, «κουλούρια»… Ζωσιμάδων, «άστραψε» ο Αστέρας, λύτρωση για Παναιτωλικό

Ευρωπαίος Ατρόμητος, «κουλούρια»… Ζωσιμάδων, «άστραψε» ο Αστέρας, λύτρωση για Παναιτωλικό

Δύο χρόνια ήταν πολλά! Έπειτα από απουσία δύο ετών, ο Ατρόμητος σφράγισε με εντυπωσιακό τρόπο την επιστροφή του στο Europa League, επικρατώντας του Πλατανιά (4-1) με χατ-τρικ του Ντιγκινί.

Ευρωπαίος Ατρόμητος και με τη… βούλα!

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του καταδικασμένου εδώ και καιρό Πλατανιά με 4-1 και εξασφάλισε τουλάχιστον την 4η θέση της Super League που μεταφράζεται με την παρουσία του στον 2ο προκριματικό του Europa League.

Οι Περιστεριώτες μπορεί να άρχισαν μουδιασμένα την αναμέτρηση, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής και με το εύστοχο πέναλτι του Ούμπιντες στο 30’ και την κεφαλιά του Ντιγκινί στο 36’ «καθάρισε» το ματς από το ημίχρονο. Κοινός παρανομαστής και των δύο φάσεων, ο Αμρ Ουάρντα που κέρδισε το πέναλτι από τον Ουές και έβγαλε την ασίστ για τον Γάλλο επιθετικό.

Στο β’ μέρος ο Ντιγκινί πέτυχε άλλα δύο γκολ (68’, 76’) διαμορφώνοντας το 4-0 ενώ ο Ουντότζι στο 74’, απλά πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους γράφοντας το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (79′ Νάτσος), Σάκιτς, Ουάρντα (82′ Κυριακίδης), Ούμπιδες, Μπρούνο, Ντιγκινί (79′ Κωτσόπουλος)

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κασωτάκης, Ουές, Πατράλης (55′ Μάλσα), Ντικαμονά, Βάντερσον, Ουντότζι, Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Σινγκ (75′ Αμπντέλ), Στανισάβλιεβιτς, Κασάλιτσα (80′ Ζίκο)

Κουλούρια… Ζωσιμάδων

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ (0-0) σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να… ξεχαστεί γρήγορα. Εξασφάλισαν τη σωτηρία τους και μαθηματικά οι Θεσσαλοί.

Βαθμούς αλλά όχι… εντυπώσεις μοιράστηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ στους Ζωσιμάδες.

Σε ένα παιχνίδι δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον μια και οι δύο ομάδες δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό στόχο ως τη λήξη της Super League, Ηπειρώτες και Θεσσαλοί έβγαλαν την… υποχρέωση και αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0).

Καλύτερη συνολικά η εικόνα των γηπεδούχων, οι οποίοι άγγιξαν το 1-0 στο 86’ με το τρομερό φάουλ του Κόντε το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Βιντάλ (81’ Χέλκβιστ), Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Μανθάτης (58’ Χαλκιαδάκης), Σκόνδρας, Λίλα (70’ Γιάκος), Μιχαήλ, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Κόντε.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκοϊκοβιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεφ (38’ Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (70’ Περόνε), Μλαντένοβιτς, Κρίσμαν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς (88’ Καρατάσιος).

Άστραψε και βρόντηξε ο Αστέρας, βούλιαξε η Κέρκυρα

Ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 3-1 της Κέρκυρας -που ψάχνει ένα θαύμα για να σωθεί- και έπιασε την Ξάνθη στην 5η θέση, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της Σούπερ Λίγκας.

Ένα θαύμα για να σωθεί ψάχνει η Κέρκυρα, που ηττήθηκε 3-1 από τον… Ευρωπαίο Αστέρα Τρίπολης, στην 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Φαίακες αναζητούν ένα θαύμα, αφού διατήρησαν μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία, την ώρα που οι Αρκάδες «έπιασαν» την Ξάνθη στην πέμπτη θέση (ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ) και διατηρούν ζωηρές τις ελπίδες τους για την έξοδο στην Ευρώπη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μανιάς, που πέτυχε δύο τέρματα (48’, 68’), ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Τσιλιανίδης στο 40’.

Κέρκυρα (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Παμλίδης, Σπινούλας, Σιόντης, Ρόλε, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν, Μυτίδης.
Στον πάγκο οι: Κουτζαβασίλης, Αρτυματάς, Κρητικός, Γεωργίου, Τουράμ, Ζορμπάς, Γρομητσάρης.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Σελίν, Τρ4ιανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ντούντου, Κυριακόπουλος, Καλτσάς, Μανιάς, Τσιλιανίδης.
Στον πάγκο οι: Τσιφτσής, Ισνάλντο, Δουβίκας, Τζααντί, Χριστόπουλος, Μαντιντά, Μπέρτος.

Λύτρωση από την «άσπρη βούλα» για Παναιτωλικό

Σε ένα παιχνίδι, που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, αφού στερείτο ποιότητας, ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 της Λαμίας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες του για την πέμπτη θέση, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από την άλλη, η ομάδα της Φθιώτιδας παρέμεινε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια.

Το παιχνίδι κρίθηκε από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μοράρ στο 74’, ενώ στο 85’ ο Ντίας είχε δοκάρι για την ομάδα του Αγρινίου. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ασίγκμπα στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Αργκούς, Μαρινάκης (84’ Γιαννιώτης), Ρότσα (70’ Κλέσιο), Τσοκάνης, Μοράρ, Ντίας, Ρόσα (90’ Χαντάκιας), Μάζουρεκ, Μπράβο.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος (76’ Φράγκος), Παντελιάδης, Τζεμιά, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Ακόστα, Μπουλουλής, Μπούντνικ (57’ Κουτρομάνος), Τσούκαλος, Μπλάζιτς (26’ Αντρόνικ).

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top