ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mα που «έχωσες» τις κάρτες βρε Γιωργάκη στο φινάλε…

Mα που «έχωσες» τις κάρτες βρε Γιωργάκη στο φινάλε…

Κατ αρχήν στέλνω τις ευχές μου, για χρόνια πολλά, στον Γιώργο (Γιωργάκη) Νικολάου. Του κόρακα του χθεσινού αγώνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ. 

Μιλούν πολλοί για το πέναλτι που έδωσε υπέρ της ομάδας του Μπαλταζάρ, υποστηρίζοντας ότι ο Νέλσον… πατούσε έξω από τη γραμμή της περιοχής. Όπως την είδα τη φάση, από την τηλεόραση, δεν το «κρεμμάζω» που έδωσε το πέναλτι. Έτσι το είδε, εκείνο που έπραξε, το έπραξε…

Ξέρετε που έμεινε εκτεθειμένος ο Γιωργάκης; Για το ότι «έχωσε» τις κίτρινες κάρτες, στη φάση των αντεγκλήσεων που υπήρξαν αμέσως μετά το τρίτο γκολ του ΑΠΟΕΛ. 

Ο Μοράις έκανε αυτό που έκανε, δείχνοντας το σήμα της ομάδας του προς τους οπαδούς της ΑΕΚ. Μπορεί να μην τον είδε ο κόρακας ή αν τον είδε, να έκρινε πως δεν ήταν προκλητική κίνηση. Όμως όφειλε να βγάλει τουλάχιστον την κίτρινη κάρτα και να την δείξει, τόσο στον Μοράις, όσο και στον Καταλά που τα πήρε στο κρανίο για την κίνηση του αρχηγού του ΑΠΟΕΛ. 

Αν o διαιτητής έδειχνε κάρτα στον αρχηγό και σημαία του ΑΠΟΕΛ, δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. 

*H φωτό που βλέπεται, τραβήχτηκε τη στιγμή που έπεσαν πάνω στον Μοράις, ο Καταλά κι άλλοι παίχτες της ΑΕΚ. 

*Διαβάστε και (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) πως ακριβώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. 

Ο ΚΟΡΑΚΟ-ΛΟΓΟΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top